[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باریکلانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترم چندی که الان مقاومت یک داری؟؟؟
ترم چهار تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا من یه درس رو بار حذف کردم که همین بود(sm59)
بعد یه سوال فنینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درس دیگه زده بودی که 19 شده بودی
تحلیل سیستم ها !
میشه بگی کلا در مورد چیه؟؟
من اسم اون درس رو دیدم فکر کردم صنایع میخونی!
سالاری (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه شهر بیزارم (sm50)
مهندسی سیستم ها بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا در مورد برسی یه سیستم هست و اعمال یه سری از روش ها برای بهبود تو سیستم هست
کلا درس بیخودیه(sm2)
(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
مثل همینو ماهم داریم!
اسمش مدیریت و کنترل پروژه بود!
میفهمم چی کشیدی که نخوندی و تقل زدی!
منم اینو تقل زدم
تکبیر جدید بعد از توافق :
الله اکبر الله اکبر مرگ بر قطب شمال
مرگ بر قطب جنوب
مرگ بر استوا
مرگ بر نصف النهار مبدا
مرگ بر داعش یزید کافر
چی میگه ؟ ی ص بیانیه دادی مصلا نصیحت کنی ؟ الکی نمی تونیم تریپ شاد بودن ورداریم! مشکل داری شما پستای ما رو نخون /نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جون خودم اگه خودم مینوشتم بالا 15 نمیشدم از بس کلمات ... داشت(sm2)نقل قول:
برای ما یه سوال داشت به جون خودم 27 مورد یک خطی جوابش بود!نقل قول:
اصلا فکر نمیکردم استاد تو امتحان اون رو بده ولی نامرد داد و منم به ناچار
از هندبوک م استفاده کردم و جوابو نوشتم
محسن چاوشی : انگار شاد بودن را یاد نگرفته ام (sm50)
منشی جون بیا برگرد به خونه .... منشی همدم من(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
فقط بحث اون نیست (sm50)نقل قول:
خدا اینجور استادا رو لعنت کنه انگار عقده دارن عوضیانقل قول:
اتفاقا خیلی هم نامرد بودنقل قول:
رسول جونم من میفهممت بحث اون 30 تومنه(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
من بابت پستم از تك تكتون عذر ميخوام دوستان(sm10)قصد جسارت نداشتم (sm10)
رسول نظرت چیو اینو بزارم برای امضا
شرت حسین چه بیرحمانه زیباس(sm81)
اشتباه میکنی که عذر میخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کاملا موافق بودم(sm10)
یوزر من دیگه تو این تاپیک آنلاین نخواهد شد تا خدای نکرده مزاحم شادیتون بشم (sm176)نقل قول:
نقل قول:
به نظر منم مجی درست میگهنقل قول:
شما نباید عذر خواهی کنید
منم کاملا موافق بودم حتی همون اول گفتم
بنده خدا که به شخص خاصی اشاره نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفت سعی کنید بیشتر شاد باشید حالا شما میخوای نباش(sm10)
نقل قول:
ممنونم كه با نظرم موافقي ولي واقعا قصدم ناراحت كردن كسي نبود متاسفانه هر كسي به نحوي به خودش گرفت در حالي كه منظور من چيز ديگه بود بگذريم ، صلاح مملكت خويش خسروان دانند ...
هر کسی توی زندگیش مشکلاتی داره و همدردی ! بعضی ها هستن فقط اولی رو دارن و و کسی نیست که بشینن باهاش حرف بزنن و پناه میارن به دنیای مجازی سفره دلشونو باز می کنن تا با بقیه درد دل کنن ! قصد مزاحمت و ناراحت کردن دیگران رو هم ندارن (sm10)
کاملا درسته خانوم مینانقل قول:
کلا زمانی که آدم میاد میزاره پایه نت برای لذت بردن ازش هست نه ناراحت کردن خودش....
من هروقت میام اینجا هر از گاهی کامنت هارو میخونم از پست دادن پشیمون میشم میرم....
شده مثل عزا خونه...طرف نشسته تو خونش هیچ حرکتی مثبتی واسه پیشرفت تو زندگیش بر نمیداره بعد میاد اینجا (یا خیلی جا ها دیگه) میگه مملکت بی خودیه مزخرفه و....
با این حرفا هم درست نمیشه شما خودتو اذیت نکن اهمییت نده به هیچ کس...(sm10)
رسول جونم ما همکه نگفتیم دارن!!!!نقل قول:
فقط مگه زندگی چن روزه ؟؟؟
کی میدونه 5دقیقه دیگه زنده هست یا نه؟؟؟
پس باید از ثانیه ثانیه زندگیمون لذت ببریم
باید یه بهونه پیدا کنیم که هم خودمون هم اطرافیامون شاد باشن
وگرنه هر کسی میتونه از هر چیزی رنج ببره(sm10)
با حالات شخصی آدمم کار دارن تو عالم مجازی هم راحت نیستیم والا / مزاحمتونیم مگه ؟ من فقط تو این تاپیک با ی نفر درد دل می کردم مگه چیه ؟ آره ما تریپ غم داریم /
مجتبی : من مگه با کسی کار دارم تو این تاپیک / ی شکلک میدم میرم ! مگه اینجا چند تا فاز دپ داریم یکی میلاد یکی من / مگه غیر اینه ؟
مگه من میام بگم شماها چقدر شادین و فلان اصلا به من چه شماها میخوان شاد باشین یا شاد نباشین /
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما انتظار بيشتري ميرفت گفتم با توجه به هم سن و سال بودنتون بهم روحيه بديد شما جمله ي بالا رو تعبير كرديد ؟ در ضمن عذر خواهي كردم اين تاپيك مال من نيست پس راحت باشيد (sm10)
خب باید هم زبون واقعی داشته باشن نه مجازی.... اینطوری باعث ناراحتی دیگران میشن...(sm10)نقل قول:
البته در یه حد اشکال نداره اما اینجا دیگه گندش در اومده من هروقت میام یکی میگه 30 تومن یکی دیگه میگه زندگی چه بی خوده اون یکی میگه امید ندارم و....
شما هرچقدر دوست دارید میتونید این حرفا بزنید بقیه هم میان میخندن میرن...مینا خانوم واسه خودتون گفت خود دانید...(sm10)
داداش گلم شما که ناراحتی ما هم ناراحت میشیمنقل قول:
ما فقط میخوایم شادی شما رو ببینیم نه غمتون همین
بحث رو هم الکی پیش نبرید(sm10)
خدافظی (sm176)
تو این مدت اگه کسی رو رنجوندم ( که نرنجوندم ) عذر (sm10)
شاد باشین (sm176)
اگه ناراحت حرفای من هستید که من هرچی میگم شوخیه و در جواب پست های بقیس وگرنه خودم از این قضیه زیاد صحبت نمی کنم ! قضیه 30 تومن و این حرفا هم یه بهانس واسه شوخی ! اگه ناراحتتون می کنه دیگه نمی گمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن این کارو عزیز مننقل قول:
بیا اصن من خودم پست های غم میدم واست(sm19)
این که مشخصه شوخیه(sm127)نقل قول:
تاپیک قبلی میگفتن اسپن نزارین این تاپیک میگن غمگین نباشید خدا به خیر کنه تاپیک بعدی رو (sm2)