مهرویلا دخل و خرج زیاد بود کوچ کردیم تهران منطقه پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهرویلا دخل و خرج زیاد بود کوچ کردیم تهران منطقه پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm50)
البته حرفم بیشتر جنبه شوخی داشت ..زن گرفتن ک حماقت محضه ادم ب خاطر250گرم زندگیشو تباه کنه ولی ادم تو ی سنی اگه نگیره دگه نمی گیره (sm98)
باز تو ی موتور داری من فرقونم ندارم داداش(sm51)
نه حماقت که نمیشه گفت زن خوب نعمته زن بد هم عذاب الهی
ساسان تو فکر کردی دخترهای الان میتونه یه زندگی را بگردونن بچه داری کنن.
فرقی نمیکنه پسرهای الان هم همین طور یه مشت بچه هستن که به غیر حشر چیزی تو کلشون نیست.
مگه نمی بینی آمار طلاق چه سگی داره بالا میره
فقط فکر همون لحظه را میکنن بزار حالا زنو بگیریم بزار خودمون را خالی کنیم.
دختر هم همینطور وااای نکنه تو خونه بمونم ترشیده شم دیگه خواستگارم برام نیاد میپره بغل شاخ شمشاد
دو روز با هم زندگی میکنن می بینن نه بابا نقد این حرفها نیستن(sm50)
کلا فلسفه ازدواج مزخرفی بیش نیس(sm50)
باحرفت موافقم دو روز عشق و حال می کنن و بعد می گن عجب غلطی کردیما بعدش فرتی طلاق
اخیش فکرم باز شد
- (sm2)
من امشب سر خوش و مست و غزل خانم
دیروز راهنمایی رانندگی جلومو گرفت گفتش مدارک موتور گواهینامه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نیم نگاه بهش کردم گفتم جناب سروان من خودم فسیلی زنده ام پلاک موتور را ببین برا زمون تیرکمون شاه خدا رو خوش میاد؟
ساسان بخدا یه مشت مرده متحرک کردن ملت رو نمیخوام بحث سیاسی کنم نه ولی مردم اکثرا دپرس شدن(sm50)
(sm224)
من که حالم خوبه
- (sm3)
اصن ی وضی
این از تو داغونن فقط پوست نداختن (sm50)
(sm118)(sm118)(sm118)
محسن با یه موزیک حرفه ای چطوری؟
چی مثلا
الو الو الو aaaaaaaaa
شاد بکوب برای حالت خوبه ساب بده به موزیک میترکونه
عجب سریست یا مولا
عجب قفلیست یا لولا
(sm118)(sm118)(sm118) من الان تو فضام
ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا
من داریوش گوش میدم از هزار تا اهنگ شاد بیشتر بهم میچسبه
کدوم فضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)
جااااااااااان یاور همیشه مومن (sm10)
پرجمش بالاست حضرت
به امیدی آینده نزدیک که خواننده هاس لسانجلسی اهل ایران، تو ایران کنسرت برگزار کنن بدون وجود این موجودات نجس و بی مصرف (sm111)
خداوند انشاالله همه مان را آدم کند ...
پیر جماران ...
آمین
داشتم اویل 7 میزدم سکته کردم
ادم که هستیم
مهم انسان بودن(sm120)
(sm2)
یه روز مردی دید یه نفر توی یه باتلاق داره غرق میشه؛ جون خودشو به خطر انداخت و نجاتش داد.وقتی از باتلاق در اومدن هر دو نفرشون از نفس افتادن،
اون مردی که داشت غرق میشد به اون یکی گفت:
احمق دیوونه! چرا منو از تو باتلاق درآوردی؟ من اونجا زندگی میکنم
دیالوگ قرن ... (sm50)
(sm50)
واقعا فکر میکنی هستیم ؟نقل قول:
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره نیمه شب یادی به کنیم از پوری یِ دیوث (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم چنین یادی می کنیم از برادرِ بسیجی میلاد که از همه بیش تز باهاش مخالفم ولی از همه بیش تر دوستش دارم (sm50)
بسیجی = ماییم و نوای بی نوایی ، بسم الله اگر حریف مایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخالف = اگه غیر از این میشد باید به درست بودن کارام شک میکردم که خوشبختانه اینطور نیست
آقایی ، بزرگیت رو میرسونی ...
گر در یمنی چو با منی پیش منی
گر پیش منی چو بی منی در یمنیمن با تو چنانم ای نگار یمنی
خود در غلطم که من توام یا تو منی ...(sm176)
پسر مغزم سوت کشید(sm50)