الان خودش باید یه کاری بده که گندکاری های گذشته رو تا حدی از بین ببره
نمایش نسخه قابل چاپ
الان خودش باید یه کاری بده که گندکاری های گذشته رو تا حدی از بین ببره
راجب انتخاب ضعیف ترانه توسط شادمهر که بارها من حرف زدم اما اگه صحبت از تنظیم نمیشه چون شادمهر آهنگسازی رو به کل فراموش کرده چه برسه به تنظیم امیدوارم فقط کاری که واسه ابی ساخته رو تو آلبوم ابی لااقل بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک داری ناصر جان (sm10) به نظر من هم تنظیم خودش میتونه آهنگ رو از این رو به اون رو کنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر همکاری مجددشون رو نشنیده بودم .. همکاری مجدد ابی و شادمهر خبر خیلی خوبیه و امیدوارم منتشر شه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون .. (sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همکاری کردن امیدوارم داخل آلبوم قرار بگیره ترانه هم فکر کنم از یغما گلرویی باشهنقل قول:
ابی فرصت همکاری با تمام اسطوره های آهنگسازی رو به دلیل اختلافات الکی از دست داده و سیاوش قمیشی و فرید زلاند و علیرضاافکاری و ... که جزو برترین ها بودن دیگه باهاش همکاری نمیکنن و فقط براش صادق نوجوکی و شادمهر موندن که تو بین این دوتا شادمهر بهتر میتونه تو سبک ابی إآهنگسازی کنه و اگه فرصت رو غنیمت میشمرد و از استعدادش استفاده میکرد و به حس و حال موسیقی برمیگشت خیلی خوب میشد که با هم یک فول آلبوم با تنظیمهای خود شادمهر و سعید زمانی و چشم آذر و ... ترانه های یغما گلرویی و افشین مقدم و .... میدادن بیرون و صد حیف شادمهر دیگه تو حال و هوای موسیقی نیست وگرنه همکاری شون در قالب یک آلبوم کامل میتونست یک شاهکاری مثل آلبوم از خداخواسته مهستی خلق کنه ... و بازم افسوس و صد افسوس که شادمهر اون شادمهر سابق نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)( sm178)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
اهنگ جدید هفته آینده