کی زندگی همش غمه همش غمه همش غمه...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی زندگی همش غمه همش غمه همش غمه...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابر بی باران اندوهم ، خار خشک سینه ی کوهم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج شنبه بود
قبرستان شلوغ
چشم هایش
خسته بود و بی فروغ
یک نفر بوسید خاک مادرش
یک نفر می شست خاک همسرش
یک نفر هم خاک می پاشید سرش
مادری فریاد می زد: عاطفه
نور چشمم ،نازنینم ،عاطفه
پس کجایی عاطفه ؟!
یک نفر آرام می خواند فاتحه
روستایی لهجه اش شیرین
چنان هم صحبت مردم شده
مثل اینکه روستایش غرق در گندم شده
گفت : می خواهی بخوانم سوره ای
آیه ای یا آیه الکرسی چطور
یک نفر آهسته رد شد با موتور
گفت : ای مردم شتاب
می فروشم شمع و خرما و گلاب
یک نفر حلوا بدست
روی قبری میوه می شد دست بدست
یک نفر سر را گذاشت بر روی سنگ
یک نفر آورد گل های قشنگ
یک نفر می گفت : ای احسان من
مرغ خوش الحان من
منزل تازه مبارک جان من
من میان این هیاهو گم شدم
فکر غمهای دل مردم شدم
مرگ را دیدم میان قبرها
ایستاده قامتش صاف و بلند
نیست در لحن صدایش
جز طنین نیشخند
گفت : باور می کنید ؟!
این مکان مال شماست
بعد از این ...
تنهایی و خواب عمیق
بهترین حال شماست
فریبا شش بلوکی
(sm27)
- (sm50)
(sm169)
(sm120)میگم زانکو با ساغر ازدواج کنه یا بچه مامان پوپک
(sm2)
یکی ادرس این سایته که اسکی تاینی رایگان میذاره بده
سد علی هی میگه به اینا نگین تندرو حالا تحویل بگیر
کار خودشه (sm50)
(sm1)
الی شهرزاد مگه این قسمت فصلِ یکش تموم نمیشه ؟
فک نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نوید 26 قسمته فصل اولشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوپر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) واسه ابادی یک جای دیگه
نباید جون کارونو بگیریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50) این کنسرت جدیدشون هیچیِ این نیست
این مسیح و ارش AP چی دارن که ملت اینقدر خوششون میاد (sm3)
تاپیک شهرزاد هست خب وسوسه میشم هی لینک بزارم(sm120)
امیر این تایپیک شهرزاد رو پا کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رضا تو وقتی تاپیکو زدی واقعا فکر کردی صاحب اثر راضیه؟!(sm120)
خدایی لااقل دیگه لینک با کیفیت و بی تگو اینجا نذارین واسه دانلود (sm120)
دانلودی حقش 480 ه با تگ بزرگ پایین و بالاشه (sm70)
نمیزارم دیگه(sm120)
احسنت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر سایت دانلود هست کسی ندیده نمیمونه
ولی یه تفاوتی باشه خوبه کسی با کیفیت بالا و بی تگ خواست بدونه هزینه داره (sm17)
خدایا توبه(sm59)
(sm120)لینک اهنگ خارجی گذاشتم 85 بار دان شده لینکای تو خود تاپیک اصلی اینقد دان نمیشه (sm2)
سالار عقیلی دقایقی در حالی که با حدود یک ساعت تاخیر به نشست خبری جشنواره موسیقی فجر رسیده بود، در توضیح دلیل اصلی تاخیرش برای حضور در تالار وحدت گفت: در میدان فاطمی تظاهرات بود و من یاد ایام انقلاب افتادم!
دلیل اصلی تاخیرم تظاهراتی بود که باعث شد دیر برسم
(sm2)
البوم سفر اهنگ دل سوخته
صاحبش ایمیل زده گفته بردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم می دونم راضی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمیل زده گفته پاک کن
من خودمم متحول شدم راضی نیستم چون واقعا قیمیتی ندارخ کیفیت 1080 فقط 1900 تومنه
زیر عکس نمیبینی ایمیل یاهوم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا تو اون تاپیک با بقیه دهن به دهن نشو...ولشون کن.(sm59)
منم دیگه لینک نمیزارم.
خدایی 2 هزار تومن پولی نیست که اینا میخوان مفت خوری کنننقل قول: