نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و دل شكوندن (sm127)(sm25)
به كي؟ چي؟ كِي؟ كجا؟ (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و دل شكوندن (sm127)(sm25)
به كي؟ چي؟ كِي؟ كجا؟ (sm77)
گفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما که ندادی احتمالا به صابر دادی (البتـــــــــه شماره (sm2)) که بیاد گرگان قرار بذارید بستنی بخورید (sm2)نقل قول:
خو يه پست صوتي برام بفرست چه كاريه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زود یادت رفت = ))
نقل قول:
به ما که ندادی احتمالا به صابر دادی (البتـــــــــه شماره (sm2)) که بیاد گرگان قرار بذارید بستنی بخورید (sm2)
- (sm2)
شمارمو اینجا فقط احسان داره /
كلا اومدي كه امشب منو سركار بذاري ديگه (sm59)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نقل قول:
اونم كه خوب خبر مياره همچين گفت نتشو قطع كردن بخاطر مدارس شوكه شدم يه لحظه(sm59)
بانو
نوید
ی دنیا خوشحال شدم دیدمتون ما بریم به بدبختیمون برسیم
مواظب خوبیاتون باشین
تا ی مدت نامشخص دیگه خدافاظتون (sm127)
اتفاقا اون اوایل که حرف خوندن برای دل خودمون بود یه شب تنها توی جاده بودم رسیدم به "من اگه خدا بودم" خوندم و صدامُ ضبط کردم که واست بفرستم بعد که رسیدم و گوش دادم با سرعت هرچه تمام تر پاکش کردم (sm2) اصلا خوب نشده بود... دیگه هم حاضر نیستم تکرار کنم... در این حد (sm2)نقل قول: