(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
من الان رفتم دنبال کاری که دوس داشتم راضیم هستم - نه درس خوندم و کنکور دادم - فقط 2 سال رفتم پیش یکی از رفیقام ازش تعمیرات سخت افزار رو یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اصلی اینجاست که فکر میکنید اگه درس بخونید و پزشکی قبول شید دیگه میلیاردر میشید ولی از این خبرا نیست
منم علاقه داشتم به تعمیر سخت افزار و اینا اون زمان یارو گفت 5000000 میگیرم خصوصی بت یادم میدم ولی نرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ب علاقم فک میکنم نه پولش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه پولش نمیرم پزشکی ! علاقه ای که از بچگی داشتم بهش (sm74)نقل قول:
من رفتم پادوییش رو کردم تا یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعمیر هارد هم خوبه ولی لامصب سرمایه می خواد نزدیک به 100 میلیوننقل قول:
جراحی و هارد و اینا پول خوبی توشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داغ تشریف دارید - چند سال بعد به حرفای الان تون فکر میکنید و به خودتون میخندیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوجوانی میگن دکتر میشم به مردم خدمت کنم و حالا میگن به مردم خدمت میکنیم، بخیه های فک دخترو واکردن!!!