(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
بازم صدقه بدین مردم ، بازم به حساب کمیته امداد اینا ولا غیر پول بریزین ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این مردم حالیشون شد اینجا چه خبره ؛ هی وای من ... (sm172)
پرچمتو آروم تکــ.ون بده نزنی اون یکی دندونتم نشکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همه چی بخوایم غصه بخوریم که بریم بمیریم بهتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه روز بدی بود!روز بی حوصلگی،وقت خوبی که میشد،غزلی تازه بگــــیظهر یکشنبه من ،جدول نیمه تموم،همه خونه هاش سیاه،توی خونه جغدشومصفحه کهنه یادداشتای من، گفت:دوشنبه روز میلاد منه!اما شعر تو میگه که چشم من،تو نخ ابره که بارون بزنهآخ! اگه بارون بزنهآخ!اگه بارون بزنه.غروب سه شنبــــــــــه خاکستری بــــودهمه انگــــــــــار نوک کوه رفته بـــودنبه خودم هی زدم از اینجـــــــــــا بــــرو!اما موش خورده شناسنــــــــــــامه من!عصر چارشنبه من!عصر خوشبختی مافصل گندیدن مـــــــنفصل جون سختی ماروز پنجشنبه اومد،مثه سقاهک پیـــــــررو نوکش یه چیکــــــــــــــــــــــ ــــــه آبگفت به من بگیر!بگیر!جمعه حرف تازه ای برام نداشت .هر چی بود پیشتر ازینها گفته بود!
غصه که نه ولی دوس داشتم مردم یکم اعتقادات کورکوراشونو بزارن کنار اگه به رگ غیرتشون بر نمیخوره یکم چشاشونو وا بکن ببینن چه خبره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بلا (sm134)نقل قول:
این لینک رو میتونی باز کنی؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]