خب بهتر شد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بهتر شد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی - وصیت (sm88) (sm81)
هرزم من هرزم من
عاشقه دافای سبزم من
رقصانه - 60غزل عاشق و کف زنان
عجب غزلی رو از مولانا انتخاب کرده کرده ناظری به به (sm50)
این شعرارو به ناظری برسون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدام قله ؟ کدام اوج ؟ (sm50)
اره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مرگ بر یهروز صفاریان
رحمتی (sm2) خوشکل بودن جوون بودن نگاشون میکردم (sm2)
نمایندگی رسمی audi در تهران
نمایندگی زده من دیدم ساختمونشو
صدای جادویی گوگوش ...(sm181)
(sm27)
کرد قضا دل مرا عاشق و کف زنان تو (sm50)
ای لولی بربط زن تو مست تری یا من ... (sm181)
(sm120)
من مست از تب شعر
فریادم به گلو
کاش در این شب نور
او بود و من قو
بی تو
در تقدیر مرداب دلم
خسته تر از روح گردابه دلم
تو بیا که آخرین برگ منی....
آرزوی لحظه مرگ منی
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی از آمازون چیزی بپیچونی ؟
کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد
ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن
ناله مکن که تا که من ناله کنم برای تو
گرگ تویی شبان منم خویش چو من شبان مکن
هر بن بامداد تو جانب ما کشی سبو
کای تو بدیده روی من روی به این و آن مکن
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم گفتم که لینک رو بنر بره همه اهنگای سریالو نشون بده تو یه صفه جدید نه فقط یک اهنگ
کاور کرد خورد اهنگ امین طوفانیو اونوقت من دلخوش بودم یه ملودی جدید بلد شدم بزنم (sm74) ادم انگیزشو از دست میده (sm81)
- (sm50)
احسنت
یکی لینک این قسمت شهرزادو بده پول کم کرد لینک نداد سایت مزخرفش(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا این دیمن رایس کنسرت نداره بذاری سایتت؟
دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میذارم
(sm118)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1080 3 گیگه 720 2 گیگ 480 700 مگ
کدومو بذارم
هیچوقت کنسرت 480 نذار مگر از مجبورینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فیلمای اسکاری باز دارن با همون کیفیت dvdscr میان منتهی یه انکود دیگه
آخه زیاد نمیشناسنش . طرف میبینه 3 گیگه میذاره میره (sm70) خیلیا 480 میگیرن
(sm120)نه هنو
(sm120)ولی یجای دیگه ام شناسایی کردم موسیقی فاخر میاره مغازش کوچیکه ولی پر بار
(sm120)میدونم ولی اینجا که همون روز نمیارن
720 خوبهنقل قول: