از نويد بگير(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوك ما 3 تا رو كجا ميبرين ديگه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
از نويد بگير(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوك ما 3 تا رو كجا ميبرين ديگه(sm59)
شب تو هم خوش عزيزم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستاي گلم شب همگي خوش (sm134)(sm19)(sm127)
11 همتون رفتین بخوابین (sm77) حقم دارین فردا مدرسه دارین مشقهاتون نوشتین خسته این(sm2) از تو بعید مینا با این سنت خجالت بکش مثلا 15 سالته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش مینا جان(sm127)
بخاطر اینکه باهم فرند نیستیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من واقعا شرمنده ام دارم بعد چند روز جواب میدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوباره (sm120)
اععععع دانگاه پس ادامه نمیدی البته خوب می کنی آخرش که چی سربازی برو راحت شی(sm50)(sm74)(sm50)
آشنا واسه بعد آموزشی به کار میاد که کجا بیفتی امیدوارم جای خدمتید خوب باشه
حالا آشنا کجاست ینی اهواز میخوای خدمت کنی؟ یا تهران؟ یا کرج؟ خدمت تهران راحته من 4 ماه خدمت کردم تهران البته به جاتم بستگی داره...
خلاصه سوالی داشتی بتونم جواب بدم خوشحال میشم کمکت کنم (sm134)
باید یاد بگیریم تو هر شراطی خوش بگذرونیم از زندگی لذت ببریم نگرانه خدمت نباش اما قبلش حتما بترکون به هر سبکی میتونی از مسافرت گرفته تا....(sm51)(sm70)(sm134)(sm10)
181 صفحه رفته بودین جلو (sm77)(sm81)(sm155)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا قربانی حرف نداره
زندوکیلی اینو اجرا کرده آدم اصلا نمیتونه تحملش کنه
ولی با گوش دادن به این آهنگ میشه به کیفیت بالای خواننده پی برد و فهمید که هر کسی توانایی خوندن یه همچین آوازهایی رو نداره
راضیم ازت (sm50)نقل قول: