@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برداشتمون از موسیقی سنتی متفاوتِ (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برداشتمون از موسیقی سنتی متفاوتِ (sm25)
چرا مگه موسیقی سنتی رو چجوری میبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم نبرد... چندین بار تلاش کردم همخواب رو بخونم و اگه از صدای ضبط شده ی خودم لذت بردم واست بفرستم... اما دریغ از یک دفعه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاف بفرما صدام فقط برای خودم و دلِ تنگم دلنشینِ (sm172)
(sm127) خوب بخوابی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دشمنت شرمنده باشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره آشنام اهوازِ واسه همینجا هم میتونه هماهنگ کنه... بازم ببینیم چی میشه
آموزشی که میگن بین تهران و اراک و کرمانشاه هرکجا که شانست بزنه
فدای تو (sm134)
سعی میکنم (sm59)
مثل همین علیرضا قربانی که امین لینک دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود اون تو قی قی و من قوقولی قوقو!!! (sm138)(sm25)
علیرضا قربانی ساز آواز بود سنتی هم نمیشه بهش گفت بیشتر به کلاسیک میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اون یه تصنیف شور بود
اجرا کردن اون مدل کارها خیلی سخت تر از این حرفاست
اگه دقت کنی میبینی که کمتر کسی اینجوری میخونه مگه خیلی از کار خودش مطمعن باشه مثل شهرام ناظری
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراک خوبه (sm120) بخور بخوابه البته نسبت به بقیه جا هانقل قول:
اهواز گرمه بیفتی سمت مرکز بهتره به نظرم
تا ببینیم چی می کنی از فردا باید یا تو مسافرت باشی یا تو پارتی و مهمونی یا سر قرار یا جا ها دیگه روزای آخر پای نت نزار (sm127)(sm51)(sm81)(sm50)(sm10)
به امید روزی که کامارو بخری (sm50)
دیگه چه خبر؟(sm120)راستی صابر کجاست نیستش؟(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم نوید میخواد بیاد اراک
بیا عزیزم بیا در آغوش شیطان
بیا که برنامه جدیدی دارم واست