کار رئال در نقل و انتقالات به پایان رسید(sm81)(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
کار رئال در نقل و انتقالات به پایان رسید(sm81)(sm3)
پرز شعور داشت نمیذاشت بره (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا همین الان هم ظاهرا پوگبا داره با فرانسوی ها مذاکره می کنه، اگه بخواد میتونه بقاپدش
دیشب من از بعد گل سوم فقط به شوق این نشسته بودم که تو هر صحنه به پرز و کارلتو فحش حواله کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرسنال رویسُ ندزده (sm74)نقل قول:
تو این یه مورد خود ژابی فشار اورد(sm3) وگرنه قراردادشو تمدید نمیکرد(sm3) من از چشم ژابی میبینم وقتی خودش گفت من خودم خواستم برم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویس امسال هیچ جا نمیره قراردادشم تمدید میکنه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا 4 تا دفاع از افریقا بیارن بهتر از 4 تا دفاع ماس(sm81) کاش واران رو بجای په په بزاره 4 تا ارسال کردن 4 تا گل(sm3)
وحید تو فیس(sm2)
یه جمع بندی از کامنتای دیشب شــــــــــما :
بــنزما باید بره رد کارش
نیمکت ضعیفه
هافبک سرعتی نداریم
هافبک جنگنده و دفاعی جاش تو ترکیب خالیه
سیستم 4-3-3 با وجود این بازیکنا جالب نیست باید 4-2-3-1 باشه
تیم بدون رونالدو ضعیفه
تفکرات مربی جالب نیست
پرز باید برقصه(sm2)
فوقش تمدید نمیکرد... تا آخر قراردادش نگهش میداشت که بهتر بودنقل قول:
خوب شد یه مهاجم خریدیم فالکائو رو ترجیح میدادم اما منچستر پول بیشتری داد باز چیچاریتو بهتر از هیچیه دیگه دارم روانی میشم از بازی کریم یه بازی عالی 10 بازی ریده(sm3)
راموس دیشب خوب بود... اگه شعورش میرسید باید په په رو میکشید بیرون (sm3)نقل قول:
کارواخال شب بدش بود... همیشه اینطوری نیست بدبخت... مارسلو باید یکی باشه همیشه پشت سرشو جمع کنه (sm3)