[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاکش اینو که خود من بهت گفتم دایورت میکنی سمت خودم باز اسکل ..
روانپریش ، خودت گفتی هفته ی اول دی (امتیاز این مرحله رو گرفتی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین 25 آذر و هفته ی اول دی بین 7 تا 12 روز فاصله ست ...
من گفتم آخرای آذر یا هفته اول دی ..
حالا گو توت ..
منظور اینه شما باس وایسین تو صف تا آلبوم ما بیاد بعد شما بیاید زیرش با تاخیر بدید بیرون ..
و واس همین میگم لازم نیست گو خوری کنید آلبوم قبل کنسرت میدیم در حالیکه اسکلا خودشونم میدونن موزن آلبوم داره ..
بعدشم فقط توی اسکل فک کنم هم زمان بخوای با آلبوم موزن آلبوم یزدانی گوش بدی ..
جلبک ، اساسا و اصولا هیچکدوم از خواننده ها خودشون رو کمتر یا پایین تر از بقیه نمی دونن ، هیچکدوم از شرکت های پخش هم اونقدر خودشون رو کوچیک نمی کنن که به خاطر یه خواننده ی دیگه کارای خودشون رو جا به جا کنن ، این آلبوما مثل یه بار می مونه که مونده رو دستشون و فقط می خوان تا جایی که می تونن زودتر به سودی که خودشون انتظار دارن برسن و هزینه هاشون رو جبران کنن ...