مرموز شدی تازگیا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرموز شدی تازگیا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکوک شدی تازگیا (sm98)
(sm120)
(sm70)
خوابم نمیبره یه قصه بگو (sm70)نقل قول:
چی دوس داری ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اتنا زن یغماس؟.اخه یادمه زنش اسمش ازاده بود
نهنقل قول:
شریکشه (sm59)
پس حاجیمون این کارس..ایول ایول(sm59)نقل قول:
حتا اون کاره ام هس(sm59)نقل قول:
فدای کودکی ات بغض های پنهانم
تبسمی که به ناچار می زنم بابا ...
(sm50)
اقتضای شاعریه..ادمو همه کاره میکنه(sm70)نقل قول:
بلی از شاعر جماعت دوری کنید بهتر است (sm70)نقل قول:
من خودم شاعرم(sm59)نقل قول:
موفق باشی (sm59)نقل قول:
یه بیت از اخرین شعرمنقل قول:
تو که در لاک خود فرو رفتی،من که ماندم کنار تنهایی
چقدر شبیه هم هستیم.من زمینم تو شکل دریایی
(sm27)شب بخیر
نظری نداره نظری
شب خوش
ما هر دوان خاموش خاموشیم، اما
چشمان ما را در خموشی گفتگوهاست...
...
(sm27)
در برنامه توزیع (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه مادر جان مامان جان آبجی جان (sm120) چرا اینقد منو اذیت میکنی (sm120) مامان اینقد بچش رو اذیت میکنه ؟ (sm120)به همون پشتیبانی که زنگ میزنی بگو آی پی رو میخوام به صورت دستی وارد کنم ، 16 تا رقم هست ( مثلا 314 و ... ) اینا رو ازش بگیر بعد من بهت میگم چیکار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان ها اینقد خنگ نبودن (sm120) البته دور از جون شما(sm10)
(sm111)
نه خب طول کشیده فراید تکثیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چرندیاتی میگن که فقط خودشون باور میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پسره اسمش چی بود آلبوم تیک رو داد بیرون
شنبه آلبوم نیومد میگفت این شرکت بدقولی کرد امروز پخش نکرد . دادم به شرکت پخش دیگه دوشنبه میاد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی احمدوند مگه کلا چندتا میخواد بفروشه که تکثیرش آماده نشده (sm70)
من که پرسپولیسی هستم بازیاشو نیگا نمی کنم حالا برم استقلال رو ببینم ؟!(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبال و بعدش بسکتبال رو دیدم که حالمونو گرفتن باز بسکتبال خوب بود ولی والیبال (sm3)
فک کنم همون یدونه ای که من می خرم بفروشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف زیاد تایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زااارت(sm2)نقل قول:
احمدوند بالای 300 هزار میفروشه (sm3)
یاد حسین سرکرده رئالی ها را گرامی میداریم (sm120) با اختلاف دیرترین نقل قول گرفته شده در تاریخ باران(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه چیزی رو توجه کردم (sm2) هر موقع من من اومدم وسط یه بحث داغ پست گذاشتم ، همه فرار کردن(sm2) تا من میرم دوباره بحث داغ میشه(sm120)
من برم دوباره بحث داغ بشه (sm120) مادر رو ببرم بهشت زهرا ، زیارت اهل قبور شاید ثوابی هم به ما برسد
(sm50)بارون..بارون..بارون
Nemieistam - Comment Band (sm118)
(sm59)
تو توبه نامه را بنویس ،امضا کردنش با من(sm50)