هی جیگول سلام کن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هی جیگول سلام کن (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگذرد کاروان ، روی گل ارغوان ، قافل سالار آن ، سرو شهید جوان (sm81)
دوشیزه شیزوفرنی تخم سگ لاشی
چشمات کی حمله میکنه به حسین منزوی؟
کرد از هر طرف پارو (sm2)(sm2)(sm2)
در غم این عاشقان ، چشم فلک خون فشان ، داغ جدایی به دل ، آتش حسرت به جان (sm81)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نوشتم مگه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط arjang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرم که هست اما من اهوازم!
(sm10)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر (sm81)
خداوندگار منطق اومد پشت خط نود (sm2)
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)نقل قول:
***** *** ****** *** ***** ******** ؟
** ******* ******* *** ** ***** ***** ؟!
(sm81)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تویی تنها که می فهمینقل قول:
زبان و رمز آواز چگور ناامیدان را (sm50)
(sm27)
😂😂😂😂😵😵😀😀😀😌😚😚
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریاتر از چشماته اما حیف
این آسمون مال تو و من نیست
انگار اینجا جز قفس چیزی
دنباله ی بال تو و من نیست ...
(sm50)
(sm27)
(sm118)
(sm120)
(sm50)نقل قول:
(sm77)
این روزا همه یا میمیرن یا تصادف میکنن .. (sm50)
ایشونم خودکشی کردن !!!! (sm2)
اشترم بیا یاهو
رضا آرین چرا بن شد (sm2)
(sm2)
ممر (sm10)
علی (sm10)
(sm127)(sm46)نقل قول:
الی (sm10)
مرد خیابانی رو باید برم بخرم آپ کنم یا خودت میدی به امیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سینا یه البوم اپ کن حوصلمون سر رفت
آلبوم اشنبه ها و 4شنبه ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm2)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق اون تست آدم منطقیی هستم (sm132)
اکبر یکی در میون جای شستاش عوض میشه (sm120)