خداوکیلی دوبار کامپیوتر را اسنبای کردم بگیرم بکپم عین دوبار بعد چند دقیقه کامپیوتر روشن شد(sm74)
خدا به خیر کنه کم کم دارم خف میکنم(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوکیلی دوبار کامپیوتر را اسنبای کردم بگیرم بکپم عین دوبار بعد چند دقیقه کامپیوتر روشن شد(sm74)
خدا به خیر کنه کم کم دارم خف میکنم(sm88)
در حال حاضر ادم کثیف ترین موجود رو زمینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این انسانیت که نیست
خیالم راحت شد (sm120) به دلیل اینکه : هر جا سخن از دعوا در موزیک باران باشد ، نام بابا اسی میدرخشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
اگه 10 تا 20 صفحه باشه خوندنش نهایت 10 دقیقه وقت بگیره ... امتحان کن (sm120) من متعلق به همه هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش آیفون بوده باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
دی وی دیا رسید(sm120)
(sm2)
کدوما دیوث ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور نکن تنهاییت را ... (sm50)
(sm50)نقل قول:
(sm50)
(sm127)مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هادی هم کرمانشاهیه ولی 2 تا خواننده کرد نمیشناسه (sm39)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشناسه ولی اذیتتون میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اى بابا، باز روز شدو شروع زندگى سگى(sm50)
(sm120)هادی و اذیت؟نقل قول:
هادی ازارش به مورچه هم نمیرسه انقد پسر خوبیه
(sm120)هادی گوگوشیان اصل
این سینا حجازی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو گوش بدید قشنگه
آقا هادی تکه ... ایشون فک کنم داره سر به سرتون میزارهنقل قول:
بهتر از گوگوش مگه داریم؟نقل قول:
(sm120) داریوش از همه بیتره(sm176)
اصلا نمیشه بین خواننده ها انتخاب کرد چون همشون فوق العاده اننقل قول:
میخوام که با خنده گل لاباتو پر پر کنم گل های پر پر شده را هدیه رهبر کنم(sm120)
جنبش سایه ای از جنگلی خبر میدهد ... (sm50)
(sm81)
این پست خیلی باحال بود :
"به نظر من مهدى جهانى مستاجر عليشمس ايناس" (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان به این عکس نگاه برای خروجی Wav باید تنظیمات را رو چی بزارم که درست باشه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسوال: از فایل mp3 شما میخوایید به wav برسید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خود دیسک هستش میخوام خروجی بگیرم ازشنقل قول:
آها درسته ریز تنظیمات تخصص آقا صابر ... ولی یادمه امیر آقا نرم افزاری که برای ریپ زدن معرفی کردن EZ CD Audio Converter بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم خوبه ولی آیتونز یه چیز دیگه ست
فرمت رو بزار رو ویو به بقیه تنظیماش دست نزن
تا امروز فکر میکردم دیسک آلبوم ماوی ماوی ابراهیم اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا میدونه کاروهایی که از سی دی های داریوش دارم اصلیش چجوریه(sm25)
(sm331)
(sm98)
(sm161)دیگه دارم گیج میشم(sm161)
نخیر عزیزم این اشتباستنقل قول:
چه میگی تو ؟ یعنی چی ؟ خب اون تا داریوش اصلیه ..نقل قول:
اونم که ترکی هستش اونم اصلیه دیگه .. حالا سیدی های سری اول آینه ای بود آینه ای قشنگ تره من خوشم از آینه ای میاد وگرنه تو کیفیت که یکسانه