[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره باید شماره و عکسم رو بزارم (sm50)
اگه راننده ی همین ماشین عکسُ گرفته باشه پیداس که ننش واقعا نیاز داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزای دلم اگه جوکها تکراری هستند به خوشمزگی خودتون ببخشید . تاپیک اینقدر صفحاتش زیاد شده ، از دست آدم در میره که قبلا گذاشتن یا نه .
.
.
.
.
بهر حال من میزارم براتون ...........؟ تاخوشتون بیاد (sm59)
قویا میگم همون کسی که گذاشته عکس رو گرفته که درس عبرت بشه واسه بقیه بی فرهنگا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن چه دعوایی راه افتاد وقتی یارو اینو دید (sm2)
من دیگه روم نمیشه به قروینیا گیر بدم... این اگهی مثل این میمونه:نقل قول:
برای اولین بار در قزوین آموزش نماز به زبان رومی باستان... خصوصی بدون وضو با سجده های تضمینی
هر کاری میخوای بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چیزی میخوای بزار
اصلا مهم نیست
(sm164)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]