(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار عزیزم فقط به کیفیت بیشتر از کمیت بها بده ، روایت داریم که خواندن جکهای کیفیت دار قدیمی شرف دارد بر جکهای جدید و بی مزه آپدیت روزانه ای ، دل را هم روشن میگرداند دیگه اینکه خواهرم حجابت ، اپیلاسیون هم نرین که مردم قزوین بهش اعتراض دارن و اینا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا همچین حدسی هم زدم (sm59)نقل قول:
به تخم چپ زیبایی در لفافه گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم به عکسام نگاه میکنمنقل قول:
خیلی پیر شدم
پیشونیم چروک شده
باید برم بوتاکس کنم
(sm19)(sm134)(sm27)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه په میخواستی جوون تر بشی ، تازه از اینم پیر تر میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول زانوتو راه بنداز بعدا برو سراغ بقیه چیز میزات
ما دیگه بریم ، شب همگی آروم (sm127)
آقا نمیشه بجای اینکه طرف بره بوتاکس بکنه ، ما تو باکسش بکنیم ؟