اگه راست میگی پخ کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه راست میگی پخ کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قول دادم به کسی ندمش این آهنگو (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستای صمیمی ... کارای قدیمی ........... (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm19)
امیر تو انجمن فول آرشیو زد بازی هم هست آیا ؟!
خدا ازتون نگذره اگ داشته باشین ب من ندین(sm59)
میترسم بهت انداخته باشن (sm70)نقل قول:
یادتونه قبلنا قبل از اینکه شعر لو بره و کتاب صفا بیادش بیرون گفتم که تو پارو کلمه " سرباز " و " مغرور " و ... اینا هس ؟!
یادتونه ایا ؟(sm51)
آخه من قول دادم نمیشه که (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه قضیه اینم مثه همون (یوسف..(sm50)) باشه(sm2)