بد بختی اینه اقا نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 111111111111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که خواب رودارم دوستان گفتن فعلا زوده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بد بختی اینه اقا نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 111111111111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که خواب رودارم دوستان گفتن فعلا زوده (sm120)
عاقا دمو گلاب و که همه دارن(sm2)
دارم دیوونه میشم لعنتی ِصدای ِ زخمی (sm88)
میخرم عاقا چند؟
تو خوابو بفرس واسم منم دزیره رو اوکی میکنم (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بی خیال اعصاب مصاب نداریم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات(sm172)پهنای باند 1 مگ(sm172)من 5 سال پیش با دایل آپ پارس انلاین سرعت دانلودم 7 بود(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریمی بعد از اینکه مشاهده کرد تعداد زیادی هوادار دور خودرویش را گرفته اند و به او اجازه خروج نمی دهند، ماشینش را پارک کرد و از آنها خواست 2 نفر، 2 نفر برای ثبت عکس یادگاری کنار او بیایند.
او دقایقی است که مشغول عکس های یادگاری و سلفی در جنب ورزشگاه درفشیفر است.
خو حالا(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میدونه شاتل نامحدودش اونی که 43000 تومن هست رو بعد از دانلود چه حجمی سرعت رو کم میکنن؟؟؟(sm172)