آقا بحث پول نیس که ... بهم اعتماد کرده نمیشه من بهش قول دادم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 111111111111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا بحث پول نیس که ... بهم اعتماد کرده نمیشه من بهش قول دادم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 111111111111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا 4ثانیه شو برام بفرست .اگه محسن بود. برای 1 دقیقه اهنگش ده تومن شارژ میفرتم برا کسی که بده اوکی
عاقا(sm70)
تو دزیره رو هم بفرستی من خواب رو نمیدم (sm70)همتون خالی میبندید ولی از من واقعیه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال داداش آلبوم ی هفته دگ میاد دگ(sm98)نقل قول:
منم یوسف رو شنیدم بیا با هم تاخت بزنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده من یه روز به انتشار البوم ریلیزش میکنم بریدحالشو ببرید (sm70)نقل قول:
ببین من هوادار 5 ساله ی محسنم ... من اگه صداشو تشخیص ندم که هیچی ... باس برم بمیرم (sm1)نقل قول:
کاش آلبوم قبل مهر میومد حالا صب تا ظهر چجوری از آلبوم خبر بگیرم(sm1)
همه نفری ی تراک دارن...جمع شین آلبومو اختصاصی بزنین دگ(sm70)