شیر اطمینان ببند (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
شیر اطمینان ببند (sm2)
بیخود میرید مهندسی سخت افزار میخونید ، من الان اینجا با لگد کوبیدم تو پرینتر درست شد.(sm120)
چند می افته برات ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخم مرغ های خونه ی ما به رنگ کردن نمیرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون گرم گرم خورده میشن (sm120)
کالا اومدم مرخصی از اسفند 26 تا 5 فروردین دوباره هم 7 اومدم تا 13 یعنی هم تحویل هم 13 رو خونه بودم البته سربازای دیگه تو پادگان بودن اخه من سرباز ویژه بودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدود 1.5نقل قول:
دردم هزار ساله مثه درده حافظه
درمونشم همونیه ک کشف رازیه
(sm50)
پارتیت کلفته ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با ابرنگ درستش می کنم (sm120) کسی هم جرات نداره دست بش بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]