دل چشمه بود و می جوشید
وقتی خدا واسه مردم
هر روز یه کوزه رو میشکست
از تیکه هاش دل میساخت(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
دل چشمه بود و می جوشید
وقتی خدا واسه مردم
هر روز یه کوزه رو میشکست
از تیکه هاش دل میساخت(sm127)
مگه من باهات شوخی دارم بچه اراکی (sm54) 10 دقیقه داره ریپیت میشه (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو بخواب فردا صب باید بری مدرسه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ساعت وایسه .. (sm1)
بزار ساعت 9 شه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من که شمارو نمیشناسم به چه اعتباری اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه باورم شد (sm59) اصن تو راست میگی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو که میشناسی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه طوفان تو جزیره من اتللو تو دزیره(sm74)
من چه کردم کاینچنین بی اعتبارم می کنی (sm172)نقل قول: