اره خیلی کلفته حتی همه کاری از دستش بر میاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره خیلی کلفته حتی همه کاری از دستش بر میاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه که بودم با مداد رنگی درستش میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اینکه مثلا دلم نشکنه کسی روز اول دست بهش نمیزد
ولی فرداش که از خواب بیدار میشدم میدیدم برای صبحانه خوردنش
اگه میتونست هر کاری کنه که یه کاری میکرد که سربازی نری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم حکمتش اره می تونست کاری کنه سربازی نرم ولی خیلی مهربون تر از این حرفاس اخه دلش نیومد که من نرم سربازینقل قول:
شرط می بندم هنوز نگرفتی منظورم رو(sm50)
آخی (sm120)نقل قول:
گرفتم چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم حالا سیگاری شدی یا ... ؟؟؟
نه سیگاری شدم نه....(sm2)نقل قول:
من تو زندان خدمت کردم(sm50)
(sm2)جوان ترین پدر ایران
بهزاد ۱۳ ساله در سال ۹۳ پدر شد تا تبدیل به یکی از چهر های امسال شود. خبر بچه دار شدن بهزاد و اوضاع زندگی این زوج نوجوان چند روزی در صدر اخبار کشور قرار داشت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]