ممر بعضی از تک آهنگای وبت تگ مخفی دارن (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر بعضی از تک آهنگای وبت تگ مخفی دارن (sm132)
(sm19)ممنون اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 200
(sm120)اینو چرا درست نمیکنی
لعبتیــــــــــ... هزار ماشالله... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا تيزر آلبوم داره مياد ؟
خبر رسمی نیومده (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) تنكيو وري ماچنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا يه سوال فني
اسيد خالص قفل رو ميخوره ؟
دوشنبه کی آلبوم میده آخه (sm2)
ديدم دوست دخترم گرفته ست.
گفتم قربونت برم چی شده؟
چرا ناراحتی؟
گفت يه ذره حالم خوش نيست،
چيز مهمی نيست.
گفتم نميخوای بگی؟
گفت بابا يه ذره بدنم درد ميکنه، چيز مهمی نيست.
گفتم خب حداقل بگو کجات درد ميکنه بوسش کنم شايد خوب شه.
يهو قاطی کرد گفت :بابا، پريودم بيا ماچ کن ،
بیا دیگه ،
چرا نمیااای ... :|
شنیده بودم وحشی میشن ن دیگه تاااااااااااا این حد(sm25)
باع زارت (sm120)
زودتر بده این البوم جهان بخشو
میدونم زندگی سخته ولی این راهش نیست عزیزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به خالص بودن ندارهنقل قول:
اسیدها با هم فرق میکنن
(sm120) كاري نميخوام بكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روغن ترمز هم يه نوع اسيده. ولي افاقه نكرد
بم گفتن اسيد خالص بايد باشه (sm29)
فک کنم یکشنبه بده بیرون (sm120)
رضا فک کنم از آلبوم جهانبخش کم کم یه دمو از پارو بنونه بیرون بکشه (sm120)
به زودي :
نگاهي كوتاه به آلبوم گروهي "من و ما 1 " :
تفاوت در تفكر، تفاوت در مخاطب
(sm2)نقل قول:
الان تو کوچه ای؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنتن خونشون خوب بود زد بیرون بره یه جا که آنتن ضعیفه ثوابش بیشتره (sm2)
نقل قول:
لپ تا یه 6 ماهی خاموش بود اخرین البومی که ریپ کرده بودم اصحابی بودنقل قول:
وقتی میخواستم اپلود کنم Browse که می زدم فولدر اصحابی باز میشد باید هر بار تغیررش می دادم
یه بار فولدر اصحابی که باز شد اهنگای 2و3و4 اشتباهی گرفتم شروع کردم اپلود
وسط اپلود جلد صفوی رو بداشتم دیدم یا خدا این چرا اسماش با اینی که من دارم اپلود می کنم یکی نسیت (sm2)
(sm2)
بیشتر از ترس دزدین لپتاپ این اتفاق افتاد (sm2)
تو زمین خاکی وسط خیابون یکی با لپ تاپ انتن به دست (sm2) بیشتر شبیه یه سرباز گمشده تو بیابونه
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین مونده تو با این کیون قلمبت این ژستو بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)با مدرک صحبت کن
خودت رو نمایی کن ببینیم چه پُخی هستی آخه (sm70)
(sm2)کله شهابو
امین زندگانی و همسرش الیکا عبدالرزاقی در پشت صحنه کنسرت شهاب رمضان. کلاً عکس یادگاری بعد از کنسرت، از خود کنسرت بیشتر در چشم است و دیده میشود!
چقدر صداي نيما مسيحا قشنگه (sm19)
3 تا تو یه هفته میاد ینی؟ (sm120)نقل قول:
(sm120)
سلفی زیبای سحر جعفری جوزانی با بچه گربه هایش!
اون 2 تارو چجوری میخوای خودت برسونی ؟ (sm2)نقل قول:
(sm59)
چرا سالار عقیلی نمیاد
مگه ميخواد آلبوم بده دوباره ؟
نه والا امير (sm25)نقل قول:
اونشب خونه نبودم
واست آپ ميكنم ميفرستم
منو ميشناسي كه چقدر بدقولم (sm120)
ادم 4 بخوابه 6 پاشه چه نوع بیماری مزمنیه؟(sm54)
اره بابا پوسترشم زد موزیک مانقل قول: