سلام هادی جان خوبی خوشی داداش چجوریاست پس تنظیماتش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام هادی جان خوبی خوشی داداش چجوریاست پس تنظیماتش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان یعنی کلتکس از آلبوم شقایق تو دوقاب متفاوت زده؟نقل قول:
گرفتم اوکیه
(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بیشتر از همه جای دیگه هم کلتکس زیاد این کارو میکنه سری اول سیدی ها آینه ای بود اکثر ما هم از آینه ای خوشمان میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
?Don't Replace
?Replace Existing
(sm30)
آیتونز نمیخوایی ریپ کنی عین یه بچه ی خوب بگو نمیخوام ریپ کنم دیگه چرا احکام میپرسی؟(sm2)
(sm50)باز نشه کردی میثم
(sm2)
(sm2)
هر وقت بحث فتوبال میشه تاپیک همسایه من باید بیام اینور (sm178)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب مست کردی پفیوز(sm2) من اون موقع نبودم تقصیر انجمنه که افراد آنلاینش رو درست نشون نمیده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این محسن خودشو مخفی کرده(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا از وقتی که من اینجا اومدم یعنی موزیک باران این مخفی بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این دیوثیه (sm2)
مخفی خوب نیست
(sm90)
آفرین بر تو(sm59)
(sm118)(sm118)
تو مغناطیس دنیامی
دلم دور تو میگرده ... (sm50)
اوی جان چقدر حرفه ای شدم(sm118)
همه این ها را مدیون صابر هستم
داداش @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی میخوامت به مولا
(sm118)
صابر در مورد اون یارو 777 حواست باشه (sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)
(sm2)
من که کاری که از دستم بر میومد را انجام دادم بقیه اش به عهده امیر هستش ولی چه ریپی شد دمم گرم(sm98)
هورااااااااااااااااا(sm118)
موفق باشی(sm10)
نقل قول:
کیه !؟
چی شده !؟
نسخ (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان با نرم افزارِ EZ Audio Converter هم میشه با فایل فرمتِ cue در فایل های flac یک پارچه یِ خارجی رو به راحتی تراک بندی کرد .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm149)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستی اینو ؟ (sm54)
دمت گرم حالا چه ریپ زدی ؟ (sm10)نقل قول:
میلاد برار حالت چونه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خَوَر (sm51)
لهراسبی دریایی ها حرفه ای ریپ حرفه ای (sm2)نقل قول:
از شماعی زاده که بهتر ریپ کردی دادی به امیر(sm70)
قضات هادی گیاننقل قول:
پرسپولیس بردیه خاس خاسم (sm181)
منال کورید ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]