يه بار با دوس دخترم رفتم کافه, منو رو برداشتم يه عکس گرفتم ازش تو وايبر واسه دوستم فرستادم گفتم تلفظ هاشو با ويس بفرست
نمایش نسخه قابل چاپ
يه بار با دوس دخترم رفتم کافه, منو رو برداشتم يه عکس گرفتم ازش تو وايبر واسه دوستم فرستادم گفتم تلفظ هاشو با ويس بفرست
انشالله که درست شه از 0 شروع نکنی باز (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام ببرم توی فتوشاپ ، یکم بکشم ببینم میشه کاریش کرد یا نه (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب جومه ای درگیر چه کاریم شدیا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این خلوتی مشکوکم... شک دارم ختم ماجرا اینجاس...
نه صابر هس نه مجتبی نه پوریا نه حسین نه آرمین نه هیچکس دیگه جز من و پیمان (sm132)
فرهاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایزهی بهترین کافۀ رو تقدیم میکنم به کافه کاموی آمل. با مدیریتی صمیمی در این حد که میاد کنارت میشینه باهات حرف میزنه یهو دیدی چاییتم خورد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2) دهنت اسفالت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا یه هفته وقت دارم کار رو ببندم ، فردا هم نیستم ، امشب هم تموم بشو نیست ... کلا موندم توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئله ای كه ذهن لرها رو مشغول كرده اینه که:حقوق بشر رو كي ميريزن به حسابشون...!!؟؟؟؟؟