پیش پیش مبارکت باشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیش پیش مبارکت باشه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمت بی بلانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه جوری اعتماد کردی اخه اونم چی گوشی من که اصلا همچین کاری نمی کنم از بازار می گرفتی هم قابل اطمینان بودم هم خیالت راحت بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جعبه چیه ؟؟ (sm74)نقل قول:
من که اصلا اعتماد ندارم باووو گوشی کارکرد و خراب رو میندازن به ادم(sm50)نقل قول:
دیجیکالا 7 روز گارانتی تعویض دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم چند بار ازش خرید کردم ، مطمئن هستش
من که هنوز نگرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم بهش فکر میکنم
گوشی تو مبارکت باشه ، شیرینیش هم فراموش نشه
کی بیام آمل شیرینیش رو بگیرم ازت ؟(sm70)
چی بگم والا ولی بهتره ادم اینجور چیزا رو نتی نخره باوو کلی گوشی فروشی تو بازار هستشنقل قول:
عکس ماشین گذاشتم وایبر تو گروه فامیلا
یکی میگه : هر وخ کارواشش تموم شده بیار خونمون
من گفتم نه حاجی نمی فروشمش ...
اون گفته : دیگه این سریشو تولید نمیکنیم
حالا من چی بگم ؟ (sm74)