الهي (sm127) اميدوارم هر چه زودتر با سلامتي كامل مرخص شي عزيزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الهي (sm127) اميدوارم هر چه زودتر با سلامتي كامل مرخص شي عزيزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm19)نقل قول:
اتی ولی اینجا دستات پیر نشدن ها(sm2)
این همه مو چطوری نگه میداری خدایی سخته ولی خوشگلن. موهای خواهر خودم هم درازن یه 10سانت کوچکتر از مال تو(sm59)
وزارت بهداشت به دو تا رسولامون اعلام کرد
پس از استفاده از کانــ*دوم
از ان به عنوان نوشمک استفاده نکنید(sm70)(sm2)
اون چیز چیه؟ چون من جوان چشم بسته ای هستم و تاحالا از این چیزها نه دیدم نه شنیدم واسه ذهن کنجکاوم میپرسم(sm120)نقل قول:
استاد دانشگاه دستگاه تناسلی زنان رو روی تخته میکشه، نوید میزنه زیر خنده ،استاد میگه: چیه تا حالا کــ*س ندیدی ؟میگه چرا ادم کــ*س کش با تحصیلات عالی ندیده بودم!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شبیه محسنم من؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستام چندتا جدیدشم گذاشتم(sm59)
مینا حالا که چهره ام هم دیدنی این زن من کی اماده میشه بیام ببرمش(sm2)
مینا میبینی چقدر پیر شدم!!!(sm74)(تیکه اتی(sm70))
زنه میره دکترمیگه اقای دکترمن کــ*سم مودر نمیاره!دکترمیگه خانم شماهفته ای چندبارسـ*کس میکنی؟ میگه روزی 5بار!دکترمیگه خانم تاحالا دیدی تو اتوبان چمن دربیاد.؟(sm70)(sm2)
نقل قول:
یکم خجالت بکش دختر امروز دیگه مرز که هیچی از جوم گذشتی(sm2)
تابلو یک کبابی در قم (نزدیکِ خونه یِ مجی اینا):
در این مغازه جلوی شما سیخ میشود!
(sm70)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این سوسول بازیا استفاده نمی کنم (sm2)نقل قول: