اره ایتالیا خیلی بهتر بازی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره ایتالیا خیلی بهتر بازی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمین از سال بعد بازیای ارژانتین رو میبینی فکر کنم فقط روخو مونده که تشویقش کنی(sm2)
هااا تا مسئول چایی تیم از بازیا خداحافظی کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روخو کاپیتان (sm2)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جو... .. دوتا بازی مقدماتی رو ارژانتین گند بزنه برمیگردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صحنه چی شد؟
تیرک خورد افسایدشم گرفت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر سلاح كه خون مرا بخواهى ريخت
حلال كردمت، الّا به تيغ بيزارى…
سعدی
بازی بعدی میخوره به المان....المان کلا تو بازیای رسمی فکر کنم نبرده ایتالیا رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنه مثل برزیل اینارم 7تایی کنه من خنک شم یکم (sm2)نقل قول:
بی بی سی + بی .. نمیزارن(sm2)نقل قول:
ولی تو بازیای رسمی المان وضعش خیلی خرابه در مقابل ایتالیا(sm120)