ادم مایه داره همینه دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ادم مایه داره همینه دیگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه (sm120)نقل قول:
خب از کل امکاناتش نمیشه استفاده کرد ولی خب بازم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که یه مدت دستم بود ازش راضی بودم
لامصب با مته سوراخش هم بکنی باز کار میکنه
نه بابا مایه کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه این چیزا غصه نمیخورن ، غمشون نیست ، وگرنه ربطی به مایه داری ندارهنقل قول:
من خودم رفیق دارم کارش فروش و تعمیرات گوشی هستش من که هیچ موقع نمی خرم وقتی رفیق دارم چیزی میده که اعلا باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله که داره!نقل قول:
تمام این سایتا فروشگاه دارن و الان برای ادامه فعالیت باید نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشن
دیجی کالا با این حجم گستره از فعالیت فکر میکنی نا معتبره؟؟
ادرسشم تو سایتش زده تو تهران یه مرکز بزرگیم هست اتفاقا
الان تو شهرستانا هم داره فعال میشه چند جا....
بعد ایناه هشمون فرصت بازگشت 48 ساعت تا 7 روزه داره
نپیچون ، کی بیام برای شیرینی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]