این قطار که میگی قطار تهومه که داری میبینیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این قطار که میگی قطار تهومه که داری میبینیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اهنگ عجیب غریبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی میشینه به دل لامصب :))
اره منم همون ورژن رو گوش میدم فقط
اوه اره ماندگار هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل پاپ کرن مصاحبه کردن باهاش که چرا تغییر سبک دادی و این حرفا گفت تو البوم پاپ کرن یه اهنگ دارم به اسم ماندگار که همونیه که هوادارا میخوان از شادمهر :)))) و واقعا هم همون بود . توله سگ قشنگ میدونه هوادارا چی میخوان ولی کرم داره اصن حال میکنه اذیت کنه هوادارا رو . هی کارای عجیب غریب میده . من اینده رو خیلی دوست دارم ولی هیچوقت اگه جای شادمهر بودم اینده رو نمیدادم بیرون اونم با ویدیو که بیشتر دیده شه :| خیلی وقتا نمیفهممش و تصمیماش برام گنگه
یه کاری بود که زمانی میگفت فوق العاده شده برا شادمهر ساختیم کدومه ؟ لغو شده اونم ؟ همونی که زیگورات هم میگفت ویدیوش رو ساختم و بهترین کارم هست (sm1)نقل قول:
واقعا حرفای یه سری خیلی خنده داره!(sm2)
آهنگ مگه قشنگ نیست؟ چرا دنبال خبر آهنگ بعدی میرید؟! به این زودی دلو زد!!؟(sm55)
تو کانال حسین قربانپور عضو بشید اهنگهایی که ساخته و پخش نکرده رو میزاره واقعا زیبا هستند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بدبختیه بخدا :)))))
دفعه بعد یادمون باشه واسه انتظار از چیزی ازتون اجازه بگیریم که بهتون بر نخوره (sm70)
بعد از انتخاب و تقدیر هم ما منتظر اهنگ بعدی بودیم
هر روز اهنگ بده
هر روز هم تقدیر بسازه بده
فرداش بیصبرانه منتظر اهنگ بعدیش هستم و از هر طریقی خبر اهنگای بعدیش رو دنبال میکنم و واسه اینکار نه نیازی به اجازه کسی دارم نه به کسی ربطی داره (sm128)
اهنگ جدید سینا پارسیان منفی پنج. چقدر بوی کارای شادمهرو میده
بعد البوم طرفدار هم یه مصاحبه کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بود من الان صدتا اهنگ مثل تقدیر و ماندگار دارم که پخش کنم ولی دوست ندارم کار تکراری بدم
(sm2) خودت جواب خودتو دادی!! هر روز آهنگ بده اما کارای خودش که موندگار باشه. نه این آهنگای معمولی که بعد یه هفته میره تو آرشیو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا با تو نبودم جو گیر میشی خودتو قاطی میکنی(sm120)