. . . (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
. . . (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزاران کتاب فارسی توش هست که میشه آن لاین ، کامل خونده شون . . . (sm50)
فکر کنم مال گوگله . . . (sm132)
دنیای واقعی و مجازی نداره تو هر دوجا زود فراموش میشی.
ولی سایت های خارجی که بدون کپی رایت ، رایگان نمی ذارن . . . (sm1)
درسته هی با خودم میگم هیچی برام مهم نیس و همه چیزایی که اتفاق افتادن رو فراموش میکنم ولی بعضی وقتا واقعا همه چی به یادت میوفته و دائم مغزتو میخورن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مرسی حمید (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم نیمه گمشده ی من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون محمد حسین،حمید زحمت کشید گذاشت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]