متاسفم واسه چاوشی که هیچ ارزشی واسه کار هنریش قائل نیست (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفم واسه چاوشی که هیچ ارزشی واسه کار هنریش قائل نیست (sm25)
من ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالش خیلی کم که آلبوم امسال بیاد
تو این کاوری هم که اومده دقت کنین سیخ کرده رو دریا که عکس ماه روش افتاده ..
میاد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد امید ندارم - سال دیگه بیاد بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز ساعت 4 صب رفتم پیاده روی ..(sm59)
کلا یه ماشین فقط رد شد اونم داشت کجایی پخش میکرد .. (sm59)
تو این زمان آهنگی اینطوری هیت بشه باس دست سازنده رو ماچ کرد جدی میگم ..
پر شده دیگه کاسه ی صبرم
منو بیرون بیارین از قبرم
من همون آسمون پر ابرم
دوست دارم ببارم این روزا ... (sm50)
کی میگه تو هیمشه باهامی
یا همون آدمی که میخوامی
تو همون درد بی سرانجامی
که بهش من دچارم این روزا ... (sm50)
این که مه نیست دود سیگار
قاب عکست هنوز رو دیوار
خوب نگاه بیین چطور داره میگذره روزگارم ... (sm50)
یه پست رضا صادقی اینجا گذاشتم سایتای همسایه زدن گوشش ..
اون زیر چه خبره خدا میدونه ..
جانم رضا یزدانی ... (sm118)
سینحول باز داری گوهر اضافی پخش میکنی دیوث (sm59) آلبوم خیلی دیر کنه اسفند میاد اونوقت تو میگی اردیبهشت (sm25)
عشق پست مدرن - تنظیم بی نظیر میلاد عدل (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الان میگم برا آمادگی بچه ها ..
موزنه دیگه یه موقع دیدی گف بهمن یه موقع دیدی هم انداخت اونور سال ..
تهران گردی - تنظیم فوق العاده ی میلاد عدل (sm118)
البته به نکته ی ظریفی اشاره کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ما همچنان به نفوذ استاد صفاریان دل خوشیم (sm59)
... تو روح صفاریان (آن موزیسین تمام شده) (sm59)
قوی سیاه - بهروز پایگان (sm228)
دیشب دوتا فیلم دیدم هم جنایی بودن هم یه نمه تم لز هم داشتن ! خیلی خفن بودن (sm118)
Bound 1996
Mulholland Drive 2001
اسمم یه چیز دیگه بود اما دکتر صدام میزنه دیوونه ... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خاک تو سرت نتونستی 4 تا فایلو به هم بچسبونی ..
رفتی zip کردی ..
ریدی باونقل قول:
اینارو دوباره کانورت می کنه بعد به هم میچسبونه . اون دیگه به درد نمیخوره
کیفیتش بخواد ثابت بمونه باید بالا بذاری که میشه نزدیک 2 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خداااا من دیروز شونصد خط برا عمم توضیح دادم ..
الان من خودم درس کردم کلا 10 ثانیه زمان برد ..
گفتم بذار رو same as source video ..
یه کار ساده نمیتونی انجام بدی ..
خودش رو همین هست ولی ویدئو نداره . تو قسمت ویدئو same as.. دارهنقل قول:
من نمیدونم چه گندی میزنی تو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پویا نیک پور جایی نزده ؟
عین همین تنظیم کن دیگه بعد f9 بزن تمومه ..
یه هو حوس کردم سال کبیسه یگانه پلی کنم با پست ممر ..
یادش بخیر اون موقع ها که اومده بود تهران بودم تو ترمینال داشت آهنگ خیال پخش میکرد ..
خیال کردم یه عمر با من میمونه .. (sm74)
آخر برادران عزیز، انگار اصلا خبر ندارید چه شده !!! آمریکا با هالیوود ذهن جهانیان را گرفته است نه با موشک و بمب اتم، گذشته از اقشار بزرگی از مردم، اکنون در حوزه علمیه شهر قم به گزارش موثق یکی از اقوام که طلبه دروس دینی است، بعضی از طلبه های جوان در حجره هایشان سریال های گیم آو ترونز، هاوس آو کاردز و .. می بینند،(sm2)
منم یه تقویمِ پر از زمستون .. (sm74)
(sm155)
عسل ناب نگاهت .. (sm74)
سر این قرار خیالی اگه یه جا تا ابد وایسم الافی نیست ... (sm50)