تا اون موقع آلبوم میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا اون موقع آلبوم میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من به کی فوش دادم؟(sm86)لینک اون پستو بده من(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میدونستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو شرجي ِ چشمات اندوهي پنهونه ... (sm25)
عمو قناد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 روز قبلش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو خیسی چشاتو به کسی نشون نمیدی ...(sm50)
فاییده نداره (sm70)نقل قول:
اون که فوش نبود واقعیت بود ملتو اوسکول کرده طرف(sm132)نقل قول:
عاقا هیچ لینکی یا دمویی وجود نداره اگه بود تا حالا اینترنت و ترکونده بود.
مگه میشه یکی خواب و داشته باشه یکی یوسف یجام شنیدم گفت وصیت دارم.یهو بگید البوم لو رفته دیگه
عاقا وقت خودتون نگیرید جز دمو گلاب و پاروی بی قایق هیچ دمویی منتشر نشده(sm128)