امتیازش خیلی پایینه 5.2 گرفته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امتیازش خیلی پایینه 5.2 گرفته (sm120)
نویدکم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بهت صبر و استقامت بده (sm172)(sm120) امیدوارم جای خوبی بیوفتی (sm118)
قد تمام كرم های عالم دوستش دارم (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز به سلیقه ی من شک کردی ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد زانو خر است ... (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر یه زمانی رو دیوار اتاقم نقش بسته بود الان دیگه پیر شدم(sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشمِ دوسش دارم شوخی میکنم باهاش خودشم میدونه ناراحت نمیشه (sm120)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگرم شد به ...م (sm2)
میگن همش پر شده جا نداره سرباز زیاد آوردن این دفه از اونور بوم افتادن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بازم تلاش میکنم فردا میخوام برم نظام وظیفه پیش این آشنا جدید(sm10)
میزنگم بهت (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ولی گفتن دست ما نیست سرباز زیادِ خود سیستم ناجا بهتون نوبت میده!نقل قول:
يكي از فاميلامون رفت پليس +10 بهش گفتن برو كافي نت دفترچه بگير تو دفترچه تاريخي كه ميخواي اعزام شي و جايي كه دوست داري خدمت كني ( س.پاه يا ار.تش يا نيروي.انتظامي) رو تيك ميزني و مي بري پليس+10 . تو اينكار رو نكردي؟
درستش میکنم نمیذارم اینطوری بمونه
(sm2)نقل قول:
خدا خفت كنه نويد(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2) منم (sm49)(sm120)(sm127)نقل قول:
يني عاشقتم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)