سنگ قبر کیه ؟ (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
سنگ قبر کیه ؟ (sm74)
ایفون اگه مشکل پیدا کنه قطعاتش پیدا نمیشه که بخوای تعمیرش کن کلا دردسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کیونت رو بده در این مورد فقط تو بلدی و عمه ات تو مایه داری به تخمم تو از دول بابات میری بالا به تخم
زر نزن
آدرس دقیق جایی که هستی رو بفرست ، تا نیم ساعت دیگه اونجام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از حق خودم نمیگذرم
همسایشونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم خرید و فروش کامپیوتر میکنم ، قیمتی که برام میافته با بیرون فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم بیام آمل برای خودم فاتحه بخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسایشونی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باووو کلی فرق داره
هم اسم و فامیل خودته اینی که مرده ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابلنقل قول:
(sm59)نقل قول:
هم اسم ، هم فامیل ، هم رشته ی تحصیلی ، همه چی ....نقل قول:
اصلن بنای آشنایی و رفاقت ما همین بود
بچه ی بابل بود ولی الان امام زاده ابراهیم خوابیده
(sm81) خدا بیامرزهنقل قول: