برو مجلس و تو دستت بگیر ، من واسه عروسی داییم دفتر اون عاقدو گذاشته بودم رو سرم دهنشو سرویس کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
برو مجلس و تو دستت بگیر ، من واسه عروسی داییم دفتر اون عاقدو گذاشته بودم رو سرم دهنشو سرویس کردم
خدا نکنه زبونتو گاز بگیر (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کله سحر روز تعطیل واسه چی پا میشی آبروی همه رو میبری ها؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپاش برو دیگه ، ایشالله بسلامتی ، خوش بخت بشن ...
خوش قدم باشه نو عروستون واستون (sm127)
دفعه بعد ما بگیم یه ساعت دیگه عقد نویده ما هنوز اینجاییم (sm127)
حیف ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب 2 خوابیدم 5.30 بیدار شدم... انرژی نداشتم واسه این شلوغ بازیانقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاز گاز!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرم (sm127)
بیخود کردی اینجا باشی تو که 1ساعته نمیرسی... حالا چه اهواز چه کرج (sm142)
من خودمو میرسونم باکیت نباشه ...نقل قول:
امروز عروسی دختر داییمه نمیخوام برم ، عروسی که جدا باشه رفتن نداره که (sm172)
دختر دایی طعمه ی دریا شده
دختر دایی گم شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جت شخصی داری رو نکردی کلک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم حال ندارم شب برم تالار... (sm27)
امضای جدید؟