[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریکینگ بد رو میگی اینه ..
شهاب رمضان گفته بود زمستون آلبومم آماده میشه ها دیوس ..
این سابته تا جایی که یادمه تگ میزنه
تگ مزخرف بزرگ و بالا و پایین و متحرک ...
ای عشق ویرانگر دست از سرم بردار
اشکی که میریزم از دیده باور دار
من از تو ویرونم ای خانه ات اباد
(sm50)
الی اینجا هم گذاشته با سانسور
دیامیرزا هم بازی گلزار شده .. (sm74)
گلشن گروور هم هه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نسخه dvd نی چرا زده hd 720 ..
اشترم یه شات بده
(sm27)
شعر آهنگ جدیدی که سینا سرلک خونده ..
تا آينه رفتم كه بگيرم خبر از خويش _ ديدم كه در آن آينه هم ، جُز تو كَسى نيست _ آزادى و پرواز از آن خاك به اين خاك _ جُز رنجِ سفَر از قَفسى تا قَفسى نيست
این همونه که موزن میگف به بچه ها ..
خوبه تگشم کوچیکه
بدون تگ هم موجوده ..
ای بی وفا راز دل بشنو
از خموشی من
این سکوت مرا
نا شنیده مگیر
(sm50)
بگذار گمان گندم نگاهت در ذهن لهجه دار من با شک به هستی عجین شود (sm50)
بدون تگ کجا هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ ..
کمک کن با تن هم پل بسازیم ... (sm50)
قدم هاتو کمی آهسته تر کن
تماشایی ترین کار خدایی
(sm50)
پشت پنجره هنوزم چشم به راهت میشینم ... (sm50)
همیشه چیزهایی اتفاق میفتد که واقعاً آنها را باور داشته باشید. ایمان و باور است که باعث میشود چیزی اتفاق بیفتد.
محسن چاوشی.
سینجول این تگای srt که یه بار گفته بودی رو چطوری میذارن
بیا تلگرام خو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز در به در شهر غمم
شبم از هرچی شبه سیاه تره
(sm50)
Shahab Bokharaei - Moghasser
اینارو ولش برو اون دو تا زیرنویس پالسو بچسبون بهم تنظیم کننقل قول:
1نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
00:00:04,000 --> 00:00:17,000
<font color="#00ff00"><i>{\a6}!!!! کــیــفــیــت رو بــا ســیــنــجــــول تــجــربــه کــنیــد</i></font>
<font color="#ffffff">Sinjul _ MSBH</font>
<font color="#DE2504">. . تقــدیـــم مــی کــند</font>
(sm59)
رضا یزدانی - این روزا ... (sm181)
(sm120)876
سینجول ویدیو اصلی این عارفو گیر اوردی اپ کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار من زحمت میکشم مفت خوری میکنی بعد کیفشم خودت میبری .. (sm120)
نبسته ام به کس دل نبسته کس به من دل (sm172)
من نمی دونم چه وضیعه اخه.تقصیره کیه.چرا اخه.کیونت میخاره مگه؟
از این مانع های کوچیک میزارن تو پیاده رو تا موتور فلان نرو پیاده رو
سر ظور تو اون بارون وقت پیاده رویه مگه؟لنگ هوا شدم هواسم نبود
(sm2)
آزمون استخدامی سنجش همی الان باز شد ..
30 تومن .. (sm74)
خونه خالی شد(sm135)پیرن صورتی دل منو بردی(sm135)