الان دقیقا منظورت با کی بود ؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دقیقا منظورت با کی بود ؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار پاساژ مولانا. وضعشون خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشتی طبی باراد + کفش تن تاک بخر ، خوب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اومدم شیرینی بگیرم ازت میریم با هم فاتحه میخونیم ، آخه میترسم پیدا نکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به کسی توهین نکردم اینجا اینجا یه جو صمیمانه داره و همه با هم راحتیم حالا شاید یه شوخی کنیم ولی اصلا توهین نمی کنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو توهین کردی نه من یه جورایی میگی انگار ما برو بیش از این اعصاب منو ک نکن گفتی جوابتم شنیدی در ضمن کار کردن با اونا برام مث اب خوردنه
اره احترام نیومده تو برو با پولای بابی جونت خوش باش
(sm120) من شیرینی برات میفرستم خوبه ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای بابلی ؟
بی خیال پیمان اعصابم بدجور ریخت بهم(sm50)نقل قول:
تو آخرين کسي هستي که دوست خواهم داشت ..
آخرين چهره اي که به ياد خواهم داشت ..
و از همه مهمتر ، ديگه دلم برات تنگ نميشه !!!!
(sm50)
پاساژ مولانا میشه شهربانی تقریبا ، خب اونجا منطقه مسکونی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود پاساژ هم یه مدت شده بود کلاس خصوصی دبیرای شهر
منطقه ی اون هم بدک نیست
من هم یه خالم و عمه ام آمل هستن
نه زحمتت میشه ، از قدیم هم گفتن هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشدنقل قول:
حالا هم هر که شیرینی خواهد جور آمل کشد (sm179)