آقا بیخیال دعوا نکنین کسی هم زیاد از محسن یگانه توقع نداره که ... انتظار نداشته باشین مثل پاروی بی قایق دربیاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا بیخیال دعوا نکنین کسی هم زیاد از محسن یگانه توقع نداره که ... انتظار نداشته باشین مثل پاروی بی قایق دربیاد (sm2)
ما جناب چاوشی و تمام هنرمندارو دوست داریم :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون آواتار چاووشیو بردار بعد نظر لحن نظر دادنت به شخصیت چاوشی نمیخوره!
باعث افت اسم چاوشی میشه دوست عزیز!
محسن چاوشی هم برای من عزیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم مثله هر خواننده ای کار خوب و بد داشته
اما مهم اینه گوش کردیم و لذت بردیم
ایشالا که سال پربازی واس موسیقی باشه و البومای خوب بیاد
قهوه ای که رنگ توئه کوچولو هر کی میرسه قهوه ایت میکنه مثه البوم قهوه ای یگانه جونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط brzz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی این کارا چیه چنگیز چاوشی بیاد بیرون یقین دارم بعضیا خودشونو میکشن (sm2)
بعدم توکه عاشق یگانه ای شکر خدا فقط تویی بقیه که اینجان دارن به نقل قولات میخندن در ضمن یگانه رو اگه یادت باشه همون چاوشی اورد لادستش بهش بال و پر داد
پس چه قد قد نکن (sm2)(sm30)
13 تراک بدی 2-3 تراکش کلا درست حسابی باشه یعنی البوم چرت
من هنوز منتظر ایدیت هستمانقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر حرفت نزن دیگه کوچولو
اینجا زرت و پرت الکی نکن
بیا اونجا قشنگ حرف بزنیم(sm59)
خود چاوشی هم که با شعر و ملودی یگانه کارش گل کرد هه ههنقل قول:
زر مفت نزن یارو دو روزه عضو شدی زر زر میکنی واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچولو هم ببینی میبینی کوچولو نیستا (sm30)
به خود آقای یگانه و طرفداراش احترام میذارم...
اما آلبوم اون چیزی نبود که منو جذب خودش کنه به جز چند ترک...
باید بیشتر گوش داد... احساس می کنم یکمی سبکش جدید شده...
بازم تبریک به خودش و طرفداراش