آقا ساسان نمیشه دوباره لینک ها رو فعال کنید ما تازه واردیم استاد
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ساسان نمیشه دوباره لینک ها رو فعال کنید ما تازه واردیم استاد
کل مجموعه که اپلود شده بود حدودا 35 گیگ هست که امکان آپلود مجدد وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ailyn1980 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعش کجا بود داداشم؟ میشه اگر جایی رو میدونی هست بگی اگر امکان آپلودش نیس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعش همونطور صالح جان گفتن تورنت هست و اون سایت هم ک معرفی کردید نمی شناسم اما ظاهراً ۳۲۰ گذاشته درصورتی که من گذاشته بودم flac بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahman24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورنت یه پک 3 و نیم گیگابایتی فقط بود بقیه ش سید هاش خیلی پایین بود و تک آلبوم اونم mp3نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم دادا اگر یه زمانی باز گذاشتین بهم خبر بدین با پ.خنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
آقا همه لینک ها پاک شدن
هیچ راهی نیست؟
سلام کلی خوشحال شدم فک کردم تاپیک دوباره گذاشته شده که اومده بالا تو منو اصلی اما...😢😢😢
VA - Putumayo Presents & Putumayo Kids Presents - 233CD (1993-2013)من از این [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]گرفتم...
اگه میکرو تورنت نصب دارین روی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کلیک کنید ...
سرعتشم عالی بود ...
کیفیتش هم MP3 320 ته ...