(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم را دیدم
پسندیدم
و من ال... توفیق (sm120)
(sm19)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم قشنگ چی پیشنهاد میدی؟ (sm19)نقل قول:
منظورت فیلم جدیده؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه ژانری نگاه میکنی؟
ممد اگه اهل انیمیشن هستی پیشنهاد میکنم این انیمیشن 11 دقیقه ای MR.Hublot و حتما ببین خیلی تمیز کار کرده
جدید که... تا 2 3سال اخیرم باشه اما جذاب میبینمنقل قول:
جنایی... درام... معمایی... عاشقانه درست و حسابی مثل همیم "هـــر" نه کلیشه ای
با منی؟ (sm59)نقل قول:
یه نگاه به آرشیوم کنم اسمارو ببینم حتما بهت میگم (sm98)نقل قول: