(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm2)بعد برای اینکه خیلی تاکید کنه این کاور اوناس هر مطلبو از البوم چنگیر با اون کاور اپ میکنه (sm2)
(sm120)خوشم میاد ممر هماهنگه خودش عقلش کشید من مطلب فارسو نزدم اینم نزد یجاهایی از اون مطلب بر علیه خودمون بود (sm2)
طرف که اون پست رو نوشته به من پی ام داده میگه شنیدم شما ادمین آقای چاوشی هستی برای حمایت از ایشون لطفا این مطلبو به اشتراک بزار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یعنی واقن جوابشو نمیدونن
گزارش روز:
چرا رونالدو اینقدر خشن است؟
کريستيانو رونالدو روز شنبه و در بازي مقابل کوردوبا، پنجمين کارت قرمز دوران حضورش در رئال و در مجموع، نهمين کارت قرمز دوران فوتبالش را دريافت کرد و از بازي اخراج شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، نشریه معتبر "اکیپ"، چاپ پاریس، روز گذشته در نسخه دیجیتالی خود با تیتر چرا رونالدو اینقدر خشن است و در گزارشی ویژه، به بررسی موضوع خشونت کریستیانو رونالدو در مسابقات فوتبال پرداخته و آن را با بازیکنان و اسطوره های سرشناس دیگر دنیای فوتبال مقایسه کرده است.
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
راستی یه چیزی نپرسیدی از اهنگ تو متن فیلم استفاده شده یا نه
الی و سجاد تو چاوشی نیوز نوشتین:
ثبت رکورد جدیدی برای محسن چاشی در ایرانسل
واسه چاوشی، و نزاشتین.
یکی درستش کنه.(sm169)
فقط تیتراژ پایانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ممره دیگه
زرت(sm172)
یه هفته ممر و الی رفته بودن سفر ، دو سه تا پست آماده کرده بودن من فقط سر موقع مطلب رو قابل رویت کردم ، لاشیا بعد چند روز اومده بودن تمام غلط املایی ها رو انداخته بودن گردن من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
الی واسه این پستو زدم گروه الان پیچای پرطرفدار اینستاگرام شروع کردن به باز نشر (sm132)
راستی یه دختره پی ام داده بود که من یه پیچ با 2000 فالور دارم تو اینستاگرام ، اگه موافق باشید به عنوان پیچ رسمی چاوشی نیوز تو اینستاگرام کار کنیم ، من گفتم مدیر اون وبلاگ آقای عباسی هستن ، ایشون خیلی عصبانیه ، لطفا این حرفو جایی دیگه نگین
(sm2)
یکی از بچه های باران بود میگفت بعد از انتشار پارو فول تنظیمای صفاریانو میذاره(sm178)
(sm2)دیوث چرا پروندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خودت نرفته باشی تو کارش (sm2)
(sm81)خدا رو شکر یادم اومد میگم الزایمر گرفتم
پسورد حساب کاربریم تو سایت بانک یادم رفته بود واقعا غنیمتیه (sm120)
(sm2)پیچشون هم خیلی شاخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر پستی 300 لایک میخوره
من فکر کردم قبول نمیکنی (sm98)
راستی ممر درسته ما مزدوج شدیم ولی خیلی دور و بر همشهری ما میپلکیا ، حواستو جمع کن (sm2)
کاوری که واس بید مجنون درست کردین تو طه امضای یه نفر بود ...نکنه شما دزدیدین(sm120)
(sm120)امکان نداره مجمع شاهد من همونجا که پیدا کردم دادم همتین درس کرد همه انلاین بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیم سیمبینه نمیتونم درست ببینم ...مصطفی که اونجا تاپیک داره مصطفی چاووشی خودمونه؟(sm120)نقل قول:
سیمبین(sm120)
(sm120)کجا تاپیک داره
تو طه سونگ(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm120)نمیدونم والا
عوضش کرد انگار(sm120)نقل قول:
در حال ریدنیم
جمله ای که هنوز در تعجبم جواد خیابانی چی پیش خودش فکر کرد گفت :
۰ – ۰ بدون در نظر گرفتن گل سایپا !
آخه چرا ؟ چه دلیلی داشت که این حرفو بزنه ؟
چرا گل سایپا رو نباید در نظر بگیریم ؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کی هست همشهریت (ژ؟)نقل قول:
ما خودمونم مزدوجیم باو (sm2)
به طرف بگو رسمی نیستیم ولی چاوشی نیوزیم (sm120)
ایرانیا یا با حجابترین زنای دنیان یا بی حجاب ترین زنای دنیا
حد وسط نداره
(sm120)لود نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این در حالی است که محمود احمدی نژاد پس اتمام دوره ی ریاست جمهوریش در سکوت خبری فرو رفته بود، اما به تدریج با دیدارهای مردمی که مقابل منزلش انجام داد و با ایجاد وب سایتی با شمایل وب سایت ریاست جمهوری دوباره وارد میدان خبری شد، سپس با انتشار بیانیه هایی در خصوص وقایع پاریس ، محکومیت محمدرضا رحیمی معاون اول خود پا به عرصه رسانه ایی گذاشت و سکوت خبری خود را شکست و حالا هم در صفحه ای در شبکه اجتماعی اینستاگرام وعده ای جدید داده است.
لود شد
(sm2)نقل قول: