شاهگوش 23 با کیفیت عالی بدون تگ تبلیغاتی لینک ندارین؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شاهگوش 23 با کیفیت عالی بدون تگ تبلیغاتی لینک ندارین؟
(sm50)
جاتون الی ته چین مرغ (sm2)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 min ·
بيدار شو بيدار شو هين رفت شب بيدار شو * بيزارشو بيزارشو وز خويش
هم بيزار شو
..........................
در مصر ما يك احمقي نك مي فروشد يوسفي * باور نمي داري مرا اينك سوي بازار شو
تو مرد نيك ساده اي زر را به دزدان داده اي * خواهي بداني دزد را طرار شو طرار شو
حضرت مولانا
دوباره دوباره (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرور آهنگ های خاطره انگیز
Ice Boys - Akharin Rahgozar
شب مهمونی ابرو شب خالی از ستاره
شب انتظار بارون که بباره یا نباره
رونده از تموم دنیا مرد کوچه گرد پاییز
آخرین رهگذر شب با ترانه ای غم انگیز ...
(sm50)
Sina feat Saha - Gole Nazam
(sm50)(sm50)
track 06 (sm120) (sm50)
- (sm2)لااقل یه کم از متنشو مینوشتی گشاد
gerye feat danial (sm77)(sm50)
می گفتن شادمهر خونده (sm120)
گریه کن برای دردات
گریه کن برای خونه
گریه کن برای این دل
که نمی تونه بمونه
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که می گه
روزی که چشماتو دیدم
چشم از همه بریدم اما دریغ ار عشق تو
دیگه تمومه شادی حرومه
لالا لالا لا (sm120)
شعرای دوگانه و ساسی بنویس من بلد باشم(sm2)
خب رسیدیم به خواننده معروف Unknown Artist (sm2)
بیا به داد من برس، به داد فراموشکاری که همیشه دردو دل داره
بیا به داد من برس.بیا...که دستای من اینجا.حق آبو گل داره (sm74)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الله اکبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از غیب ندا میرسه
(sm25)(sm88)Song from a Secret Garden
سهیلا گلستانی - آتش عشق
کو امیدی کو امیدی که دوباره هم اغوش تو گردم
(sm2)چی شد اخر پخش نشد
صدای حمیرا یا حتی همین مهدیه محمد خانی برا بابام میذارم حال میکنه باهاش
ولی خدا نکنه صدای هایده گوگوش پخش بشه ناگهان احساس میکنه وسط جهنم رفتیم آتش بر ما نازل شده
خدایا من فرق اینها رو نمیفهمم اصلا
- (sm54)
ای بوی دوست! شب همه شب در بر منی
یاد مدام حافظهی بستر منی
ای دوست! ای خیال خوش! ای خواب خوشترین!
تا زندهام تو زندهترین در سر منی
افلاک را به خاک تو آموختی ز عشق
پرواز من تویی که تو بال و پر منی
آفاق جانم از تو سحر در سحر شدهست
ای مشرق من! ای که سحرگستر منی
بی نام تو مباد مرا نامهای که تو
شعر مکرّر همة دفتر منی
اردیبهشت خوش شب و شعر و شراب خوش
امّا نه بی تو کز همگان خوشتر منی
بی تو بهار و هر چه در او، نیست باورم
ای سبزهرو! که سبزهترین باور منی
خاک از بهار اگر، تن خاکیم از تو یافت
ای جان تازه! ای که بهارآور منی
مینوشمت به شادی ِ آن کس که جز تو نیست
ای بادهی همیشه که سُکرآور منی
هر جرعهای که میخورم از تو معطّر است
برگ گلی رها شده در ساغر منی
حسین منزوی
(sm27)
آرزومه که یه لحظه رو به روی من بایستی (sm50)
Queen - Too Much Love Will Kill You (sm50)
(sm29)
اصلا به من چه کی دوست داره ؟ (sm89)
چي شده ؟ (sm55)
تکست آهنگ شادی جونمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اينجا هم يه مريم هست اونم تكستاي قشنگي ميگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بانک رو دسته صندلي نوشته بود وقتي زلزله اومد پشت صندليو نگا کن.پشتشو نگا کرديم نوشته بود الان نه خره وقتي زلزه اومد :|
واقعا چقدر مردم خلاقی داریم ما :|
(sm2)
در این ویدئو (( دنیل ادیر - Daniel Adair )) از برترین درامرهای جهان و درامر گروه معتبر راک (( نیکل بک - NICKEL BACK )) در حال اجرای درامز یکی از ترانه های آلبوم ملک جمشید دیده می شود . این ویدئو در صفحه رسمی دنیل در یوتوب منتشر شده است .
قرار بر این بود که درامز کلیه ترانه های ملک جمشید توسط ایشان نواخته شود که بنا به دلایلی این مهم صورت نگرفت .
با توجه اینکه آقای ادیر به استاد کوروش یغمایی علاقه ی خاصی دارند و همیشه برای اجرا در آلبوم های ایشان ابراز تمایل کرده اند ، امید است در آلبوم های بعدی از حضور وی استفاده نماییم .
بهزاد صادقی
رفيق روز ِ تنهايي يه روزم دستاتو ميگيرم
قرار بود همین شب قرارمان باشد (sm50)
(sm50)
قوهای سفید با رودریگز به توافق رسیدند و به احتمال فراوان قرارداد این بازیکن تا چند روز دیگر امضا می شود.
(sm111)
ملی پوش فوتبال آلمان درخشش خیره کننده ای در جام جهانی داشت. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از "مارکا"تونی کروس پنج شنبه به مادرید می رود تا به عنوان بازیکن جدید رئالی ها در برنابئو معرفی شود.
کروش که درخشش فوق العاده ای به همراه تیم ملی آلمان در جام جهانی داشت این فصل یکی از بهترین خرید های رئال مادرید لقب خواهد گرفت.
مراسم معارفه مغز متفکر روز پنج شنبه برگزار خواهد شد.
(sm132)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) منم از اون اول ميگفتم آلمان قهرمانه. امشب رونمايي ميكنم از پيش بيني ِ خودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
(sm132)نقل قول: