(sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm14)
(sm55)
ما هم بد نیستیم . شکر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بوده تا حالا زندگی نو ؟
امیروووو (sm44)
سایز آواتارت چنده ؟*نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که بخیل نیستیم ولی تک خوری مزه نمیده این طوری بیشتر میچسبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندازه خودمه بوخودا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز زیر دو تا سقفیم --- (sm18) --- منهای افزایش خرج ها (sm29) --- بقیه اش خوب بوده! --- (sm38)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسالا من کوشن ؟ (sm74)
تاریخ عضویت جدیدم تو حلق تک تکتون (sm74) من 2008 بودم (sm74)
چی دیگه کم داشتم الان بگم این بز اضافه کنه یکی بگه ؟ (sm74)
34 کیلو (sm74)نقل قول:
(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر پخ (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
این قسمت دوم که مجرد ها هم توش موندننقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وِل خرجی و چشم هم چشمی تو خانواده و ... نکنید , حَله (sm29)
ایشاله میرید زیر یک سقفُ و ایشاله هم قسمت سوم تا آخر عمر پایدار بمونه (sm19)
چرا؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایی و کریمی آشتی کردند
خبر هنوز به تایید نرسیده است اما شنیده می شود علی دایی و علی کریمی در منزل یکی از دوستان مشترک با یکدیگر آشتی کرده اند و با هم شام خورده اند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نوچ هنوز آدم نشدم (sm41)الان در حاله خدمتم دیگه زوده هنوز آدم بشم (sm41)نقل قول:
آقا کارامو خودت زحمت بکش اختصاصی انجام بده میخوام برگردم به روزای اوجم (sm41)
23000 بودم انجام بشه با تاریخ عضویتم ازیزم (sm10)(sm19)
وات ؟!*(sm29)(sm3)نقل قول:
سایز عکس دیگه بزغالهنقل قول:
ظرفیت و میگی یا سایزه تصویر و ؟
رفتی سربازی خر هم شدی که (sm9)نقل قول:
آخه حجم عکس رو میخوام تو ماحتت بکنم
سایز عکسو بگو
امیروووو دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ (sm10)نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm14)
(sm58)
چیکار کنم نوشته هام برگرده(sm74)
تاریخ عضویتم نوشته هام به کی بگم درستش کنه(sm1)
میلاد سازو نگاه کردم 531*391 (sm41)(sm41)(sm41)
عجب سازه خرکی داره (sm41)
راستی خر اونجا زیاده (sm41)
امیر تاریخش رو نمیدم ولی سال 2011 بود ماه رو دقیقا یادم نیست نوشته هام هم فک کنم 12 هزار یا 13 بود چون تو سطح کاربر های حرفه ای بودم امیر نام کاربری من قبلا Haris-13 بود(sm74)
(sm55)
(sm10)(sm70)نقل قول:
سک مغزنقل قول:
(sm70)
امیر از یکی این سایز آواتار رو بپرس . اون 195 هم کار نداد (sm64)(sm20)
راستی جریان باران چی بود نابود شده بود ؟ (sm41)
قربونت(sm19)نقل قول:
نوید اینو ببین(sm2) به تیتراژ آخرش هم دقت کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کرده صفوی (sm74)
همه فوق حرفه ای شدن(sm30)
دهنتون سرویس(sm14)
ورژن سوئه تفاهم فرق داره تو آلبومش (sm47)
الان تو مرحله ریکاوری هستی آیا ؟!* (sm14) وای شکل درس شدی (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ساله 89 اعزام بودم با مدرکم فوق دیپلم بعد از 8 ماه درومدم لیسانس رفتم یونی
آموزشی 02 تهران بودم بعد یگانم افتاد همین اهواز لشکر 92
الان که دوباره اعزام شدم فقط یه 20 روز رفتم تهران تا امیریم اومد الان افتادم اهواز با درجه ستوانسوم دارم تو تشکر 92 اهواز خدمت میکنم
(sm59)