به نظرم دوستان کم لطفی میکنن , هم ترانه و هم آهنگ زیبا بود , شاید دوستان دارن این کار رو با کارای قدیمی استاد مقایسه میکنن . خب باید دونست که هر خواننده ای دوران اوج داره و برگشتن به دوران اوج خیلی سخته و غیرممکن .
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم دوستان کم لطفی میکنن , هم ترانه و هم آهنگ زیبا بود , شاید دوستان دارن این کار رو با کارای قدیمی استاد مقایسه میکنن . خب باید دونست که هر خواننده ای دوران اوج داره و برگشتن به دوران اوج خیلی سخته و غیرممکن .
مریم دلشاد(sm3)آخه معین اینم کشفه که تو داشتی.چقد شعراش مزخرفه.
تازه داشت با شمال امیدوارمون میکرد که به اوج برگشته اونم که با این افتضاح ...(sm25)
حیف این صدا.آلبوم که نمیده کاش حداقل آهنگایی که با شعرای افشین یداللهی خونده رو پخش کنه.
بله امیر جان ، باشه شما هم دست ینداز ، اشکالی نداره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر یه جاهاییش خوب نیست،یه جاهاییشم به نظرم خیلی قشنگه.در کل یه دست نیست
تنظیم و میکس مستر: بهروز علیاری (sm77) کی هست؟؟؟
یه تنظیم کننده درجه چندم (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نوید راستی و حمید اصغری زیاد کار کرده
دو بار با احمد سعیدی همکاری داشته
یه تنظیمم تو آلبوم پاییز تنهایی احسان خواجه امیری داشت که ضعیفترین و بدترین ترک آلبوم بود (ساده)
عالیه استاد
من که باور نمیکنم چجور میشه خواننده بزرگی مثل معین با اون کارنامه درخشان این آهنگهای مجانی و دو قرانی پیش پاافتاده که یک بار هم به زحمت و سختی میشه گوش داد رو بخونه
80 درصد خواننده های بزرگمون به این روز افتادن فقط برای مجانی خوانی آخه این چه کاریه کارنامه خودشون رو هم دارن خراب میکنند خاطره های مردم رو هم همینطور
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش منطق دادش امیر ایول داره....کارت درست داداش(sm127)
این اهنگ با اینکه ریتم شاد داره ولی غم عجیبی توش هست نمیدونم سوز صدای معین عزیز چرا بعضی وقتا اینطور بیدادمیکونه از امیر واسه قرار دادن سریع و با کیفیت این شاهکار بی نهایت ممنون
تنها شدمو زندگی از تابو تب افتاد
همپا نشدی ما نشدی مسئله ای نیست
من غرق تو و منظره ی خوبه تو بودم
درگیر تماشا نشدی مسئله ای نیست
عاشق که بشی ساده و خوبی
زیبایی معصومه غروبی , افتاده و خوبی
عاشق که بشی سمته عذابی
کابوسه رسیدن به سرابی بیداریو خوابیاگه فاصله تاوانه جنونه تقصیره دلم شد
اینکه دله تو ماله خودش بود کم مسئله ای نیست
عاشق نشدی تا منو با عشق بی وقفه بفهمی
هم با تو پر از مسئله بودم هم مسئله ای نیستعاشق که بشی ساده و خوبی
عاشق که بشی سمته عذابی
کابوسه رسیدن به سرابی بیداریو خوابیاگه فاصله تاوانه جنونه تقصیره دلم شد
اینکه دله تو ماله خودش بود کم مسئله ای نیست
عاشق نشدی تا منو با عشق بی وقفه بفهمی
هم با تو پر از مسئله بودم هم مسئله ای نیستعاشق که بشی ساده و خوبی
عاشق که بشی سمته عذابی
کابوسه رسیدن به سرابی بیداریو خوابی
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشد فهمید(sm1)
ولی خب در کل کار خوبی شده(sm118) صدای معین ضعفارو میپوشونه
تایید ولی خاطره ها که خراب نمیشه ! فقط دارن خودشونو خراب میکنن همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط kasra [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کردن با این آفات داخلی رو اسمشو گذاشتن آزمون و خطا و کار با جوونا !
طرف نمیدونه ریتم چیه نت چیه و ... یه چیزی افتاده تو دهنش به اسم تنظیم !!! انگار تنظیم معجزه میکنه ! شعر که خزعبلی بیش نیست و ملودی خور نیست بعد تنظیم چیکار میتونه بکنه ؟ خوب اگه اینطوری بود میرفتیم بدون کلام گوش میدادیم ! آفات داخلی باعث شدن 10 ساله موسیقی افت شدید داشته باشه . من که نمیتونم این آهنگا رو گوش کنم بقیه رو نمیدونم انگار ذائقه مردم عوض شده
آخه این مشکل یقه ی خیلیا رو گرفته...شعر خوب کجاست؟؟آهنگ و تنظیم خوب کجاست؟؟همه ی کارا بعد دو روز میره تو آرشیو.به شرطی اون کارو گوش میدی که صدای خواننده هه رو دوس داشته باشی
با اینوریا کار کنی نتیجه میشه این..با اون طرفیا کار کنی میگن جواد شده و تکراریه و تا کی به این سبک...
کاملا حرف شما درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه بعضی ها خاطره ها رو هم خراب میکنن بر میدارن آهنگهای جاودان خودشون رو با افتضاح ترین شکل ممکن ریمیکس و بازخوانی میکنن
همین چند وقت اخیر ستار آخه این چه کاری بود با آهنگ یوسوف گمگشته و همسفر کرد اون تنظیم جاودانه منوچهر چشم آذر و اریک کجا و این رمیکس های خنده دار کجا طرف باید گوشش در معده شباشه و این رمیکس ها رو گوش کنه یا دیگر خوانندگان هم این کار رو کردن ابی و لیلا و...
الان که الانه از همون کارهایی قدیمی خود امرار معاش میکنند کسی نمیره به کنسرت که شمال و عاشق بشی و این مزخرفات رو گوش کنه مردم میرن هوس و پریچه و بی بی گل و این کارهای جاودان رو گوش کنن .....
اگه قرار باشه این کارهای جدید و باد آورده از ایران و بخونن فکر کنم فقط برای صندلی ها باید بخونن
این کارهای جدید باد آورده از ایران به غیر از کوچیک شدن خودشون چیز دیگری براشون نداره بازنشسته بشن خیلی بهتره
الان رامش سال هاست که نمیخونه ولی همچنان اون اعتبار و جایگاه گذشته رو بین مردم داره
اونوری ها قبلاً ما بودن ولی الان همه من من میکنن وبه نوعی کسر شان هم براشون حساب میشه برای هم کار کنن! دیگه همیدگه رو قبول ندارن و الانم مشکلات مالی بهانه ای شده که با آفات داخلی کار کنن فقط به خاطر اینکه تو بورس باشن و کنسرت برگزار کنن همین
نسل ما دهه شصتی ها هم ذائقشون فرق کرده و دنبال ناله و روضه رفتن . هرکی بهتر ناله کنه
میگم ذائقه موسیقی ملت تغییر کرده تو این 10 سال و دیگه چیزی از موسیقی نمونده . دیگه ایده نو و جدید وجود نداره و همه دنبال ناله کردنن . موسیقی تموم شدس یعنی تمومش کردن آخوندا با مجوز دادن به کسایی که ناله و روضه رو به خورد ملت دادن به اسم آهنگ و حالا همونا که تاریخ مصرفشون تموم شده و استقبال نمیشه از کنسرتاشون نامه زدن که به داد ما برسید !! حالا حساب شده یا نشده به هدفی که داشتن رسیدن و موسیقی رو نابود کردن
برو بمیر(sm2)البوم قبلی داریوش بد بود؟(sm120)ی جوری میگه اینوریا انگار با کیا کار میکنن(sm2)هرچی اسکل که اولین بار میخواد اسمش بیاد به اینا پول میدن میگن تورو خودا ترانه مارو بخون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا آفات موسیقی هستن وگرنه اینوریا کاربلد داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب همین دیگه.. خودشون میخوان برینن.. مثلا اصفهانی بره اونور با کامیار کار کنه(sm2)نقل قول:
پول خوب بدن با اساتید کار کنن(sm120)
کامیار خر کیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگان رو میگم احمق(sm39)
همینو میگم دیگه.. میگم ی بزرگی از اینور بره با ی اسکل از اونور کار کنه(sm2)نقل قول:
حالا همین برعکسش شده.. اونا میان با اسکلای اینجا که اصن معلوم نیست کین کار میکنن که پول ندن(sm120)
نقل قول:
خوب منم همینو میگم دیگه (sm39)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید استاد معین با 14 آهنگ بزودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشی از کنسرت معین در آمستردام هلند 2015
کیفیت 1080
کیفیت 720
چه موسیقی دانهای بزرگی رو تو این تایپک شناسایی کردیم !!!!!!!!چه ایراداتی و چه غلطاتی از معین گرفتن(sm77)...کارهای مجانی....شعرهای در پیتی ....تنظیم های آبکی.....
من راننده تاکسی هستم روزی که اهنگ همدم معین جدید اومده بود و من تو ماشین گوشش میدادم بالای 90 درصد مسافرا میپرسیدن این اهنگ جدید معین رو از کجا گیر بیارن و کلی باش حال میکردن حالا همدم شد اهنگ مجانی
تو رو خدا شما که اینقد استاد هستید یه اثر فوق مدرن ازتون معرفی کنین تا معین و طرفداراش از گمراهی دران چرا ما ایرانی ها از چیزی که خوشمون نمیاد فکر میکنیم ته افتضاح س
ملتی هستیم نابغه اصولا بخاریم ازمون بلند نمیشه تو هر کاری نظر میدیم و صاحب عقیده هستیم اگه مثلا اسم یه اهنگ ساز و تنظیم کننده بزرگ که ما خوشمون میاد رو اهنگ بود به به و چه چه میکردیم تا کی باید یه عده محدود واسمون الگو باشن ؟ اخه درد اینه که بزرگانمونم رنجوندیم اهنگسازان بزرگی مثل شماعی زاده یا شاعر گرانمایه ایی مثل سرفراز انقد بی مهری دیدن که کار نمیکونن از بابک بیات بزرگتر مگه داشتیم ؟ دیدید که چجور داغش تو دل موسیقی این کشور موند....اونا رو که رنجوندیم و گوشه نشین کردیم اونیم که جدیده مسخزش میکونیم خودمونم که هیچی بارمون نیست ولی علامه دهریم ....اگه معین و داریوش و اصلانی و چند تا خواننده استخون دارمون هک تو لک برن که باید از البوم های فقط گوش کن گوش کنیم
عاشق که بشی سمت عذابی (sm132)
همتون نابغه اید بخدا ، از معین مگه میشه ایراد در آورد ، اصلا آشغال ترین آهنگ ها هم که به معین بدن خود استاد بلده چطور اجراش کنه که خوب در بیاد ، احتیاجی به انتقاد های غیر منطقی نیست دوستای خوب ، کسی که استاد باشه بلده چیکار کنه ، شما هم اگر خوشتون نیومده از این آهنگ که خیییلی هم زیبا و خوبه برین دنبال سلیقتون ، میدونید اشکال کجاست ، بعضیا تو عصر حجر گیر کردن ، میخوان که استاد معین تو سال 1394 همون آهنگ کفتر کاکل بسر سال 1370 با همون ریتم بخونن ، نمیخوان قبول کنن که هر خواننده ای احتیاج به تغیرات و بروز بودن داره ، نمیشه که تو گذشته گیر کرد ، به هر حال گرایش ها عوض میشن ، که استاد معین با یکی کردن سبک قبلی و جدیدش یه سبک جدید و تلفیقی رو ساختن که اسمش سبک پاپ سنتی هست ، شما دوستایی هم که اینقدر متفکرانه انتقاد میکنید 2 پیشنهاد میدم بهتون:
قبل از انتقاد ، بدونید از چه کسی دارید انتقاد میکنید و به حرفی که قراره بزنید فکر کنید و بعد بیان کنید
هرگز حرفی نزنید که از ارزشتون کم کنه (sm127)
تو این چند ساله اگه بپرسن کدوم البوم ها عالی بودن , بنظرم دنیای این رورای من از داریوش و عاشقانه ها از احسان یا حتی آلبوم اعجاز از گوگوش تا حدودینقل قول:
که این آلبوم هارو 90 درصدش با داخلیا بوده
این که جمع میبندی روزبه بمانی و افشین یداللهی و علیرضا افکاری و افشین مقدم هم جزوشون میشه داش
داخلیه خوب هم داریم ولی خب در کل با نود درصد حرفات موافقم
این حرفت همون تعصبیه که بهت گفتم و سال ها درگیرش بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی من یه تاره موی معین رو به صد تا خواننده داخلی نمیدم , ولی آهنگ جدید میلاد بابایی بنام اخرین فرصت رو بالای صدبار تا الان گوش دادم ولی این آهنگ اخر معین رو فک نکنم پنج بار بیشتر گوش کرده باشم
جفتشون هفته قبل اومدن
نمیگم معین بد بوده تو این چن ساله و عالی هم نبوده
قبول کن
البته اینم که میگم بد نبوده بخاظر ترک هایی مثل همدم و دلم تنگته و مردم و ترکم نکن و اینا بوده
ولی به اهنگای دیگه باشه واقعا بد بوده
سلام عزیز(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش کردم
حرف شما برای ما سنده نازنین
اتفاقا من خیلی شک داشتم که کار منوچهر خان یا ناصر چشم آذر ... بعضی جاها نام منوچهر چشم آذر برده شده بعضی نام ناصر چشم آذر
ممنون(sm127)
جلیل (sm127)(sm127)(sm19)نقل قول:
دیگه چیزی از موسیقی نمونده متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دنیای این روزای من داریوش قابل تحمل بود از نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفات داخلی رو میگم نه امثال یداللهی و بمانی و افکاری !!
»ن نگفتم داخلی خوب نداریم ولی 99 درصد آفات موسیقی هستن که چیزی به جز ناله و روضه بلد نیستن
خلاصه بگم دیگه امیدی به موسیقی این مملکت نیست و تموم شدس خلاص
مخلصم دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم اینجایی.. (sm19)(sm111)
"به نام خداوندی که عشق رو آفرید"
عاشق که بشی ساده و خوبی
زییایی معصومه غروبی ، افتاده و خوبی ...
اگه خبر داشته باشین میدونین رکورد بهترین کنسرت ایرانی دنیا مال استاد معین هست که در نوکیا تئاتر اجرا شد و جزو برترین کنسرت های استاد بود و شبی بود که هرگز از یادها بیرون نمیره ، و طبق مصاحبه جدید استاد معین با برنامه رنگین کمان ، قرار هست که در شب شکر گذاری که پیش رو هست (چهارشنبه شب - 4 آذر) در سالن ماکروسافت تئاتر که همون نوکیا تئاتر سابق هست کنسرتی داشته باشن که نمومنش تا حالا در هیچ جایی نبوده و اگه خدا بخواد معلومه که قصد دارن دوباره رکورد بزنن و رکورد خودشون رو تمدید کنن ، مطمئنا شبی میشه که تا دنیا دنیاست تو موسیقی و کنسرت ایرانی تکرار نمیشه ، وقتی خود استاد این حرف رو بزن خیلی جای فکر داره که اون شب قراره چی بشه ...
ایشالله که بتونیم بریم کنسرتش و لذت ببریم ، من که خودم یه برنامه هایی چیدم که برم اگر بشه ، برای رزرو بلیط هم میتونید
از طریق شماره ی : 9616163 - 818 ، به کاباره ی تهران مراجعه کنید.
(sm127) منتظر آلبوم جدید هم باشید که اینبار دیگه جدی هستش (sm127)
آلبوم طلوع رو با کیفیت flac اگه دارید بزارید لطفا
ینی میشه آهنگایی که از بابک بیات و علیرضا افکاری و بابک زرین(کنار تو چه آرومم،چه آرومی کنار من ...) و شادمهر داره تو آلبوم جدید باشه؟؟؟
از این منبع موثقا نیست اینجااا؟؟؟(sm178)
فدات (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اتفاقی چند روز پیش به سرم زد بیام سر بزنم اینجا ببینم چه خبره(sm50)
بيا هر چند وقت خاطرات زنده ميشه.. (sm50)نقل قول:
"به نام خداوندی که عشق رو آفرید"
عاشق که بشی ساده و خوبی
زییایی معصومه غروبی ، افتاده و خوبی ...
اگه خبر داشته باشین میدونین رکورد بهترین کنسرت ایرانی دنیا مال استاد معین هست که در نوکیا تئاتر اجرا شد و جزو برترین کنسرت های استاد بود و شبی بود که هرگز از یادها بیرون نمیره ، و طبق مصاحبه جدید استاد معین با برنامه رنگین کمان ، قرار هست که در شب شکر گذاری که پیش رو هست (چهارشنبه شب - 4 آذر) در سالن ماکروسافت تئاتر که همون نوکیا تئاتر سابق هست کنسرتی داشته باشن که نمومنش تا حالا در هیچ جایی نبوده و اگه خدا بخواد معلومه که قصد دارن دوباره رکورد بزنن و رکورد خودشون رو تمدید کنن ، مطمئنا شبی میشه که تا دنیا دنیاست تو موسیقی و کنسرت ایرانی تکرار نمیشه ، وقتی خود استاد این حرف رو بزن خیلی جای فکر داره که اون شب قراره چی بشه ...
ایشالله که بتونیم بریم کنسرتش و لذت ببریم ، برای رزرو بلیط هم میتونید
از طریق شماره ی : 9616163 - 818 ، به کاباره ی تهران مراجعه کنید.
(sm127) منتظر آلبوم جدید هم باشید که اینبار دیگه جدی هستش (sm127)
عاشق که بشی مسئله سازی(sm50)
آلبوم کی میاد؟؟؟(sm178) (sm178)