(sm120)مستقر شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)مستقر شدم
الدنگ باز کجاها تو این گرونی رفته بودی؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم تاخیر خورد (sm120)
اونو ولش بوگو چجور یه سایتو تو eset سیف کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خودِم یافتوم
مسلخ لو رفت؟ (sm54)
چه خر تو خری شده کارای محسن
گوه خوردن. حرف زدن باید بهش عمل کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فعلن بندشو بگیریم تا بیاد پایون قیمتش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم لینک بده (sm19)دیلم برات تنگ شده بود
از کجا لو رفته
مسلخ رو آپلود نمیکنید؟(sm70)
امیر قابل تحمل هست نسخش یا ریده تنظیمو اینا؟.. بگو اگه مزخرفه گوش ندم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرم دهنش یعنی.. ی بار نشد تاریخ بده سر موقع اهنگ یا البومو بده
(sm2)من به موزن گفتم خودمو میرسونم اما بازم لطف کرد !
wooow(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه به خاک پدری موند و بس..(sm25)
(sm50)
عجب شعری داره مسلخ (sm178)
آخ نگو بغض اخوان در توئه ... (sm81)
امروز سالمرگ مهدی اخوان ثالث تشریف داره ...
حرف نداره ...
البته کیفیت هم نداره ...
خیلی خوبه ...
چقد خوبه(sm74)
تف ..تنظیم اصلیش کو(sm172)
رحم به ابرای بهارم کنید
شاخه گلی خرج مزارم کنید
(sm74)
دست عجم خار رطب میخوره
شیره یِ نخلارو عرب میخوره(sm50)
اون اخراش غماتو و مخصوصا صداتو رو چه با خش میگه(sm178)
ناجی باغ گل بی برگ کو ...
تنظیم اصلی چیز دیگست(sm171)
اعصابم شخمی شد از تاخیر آلبوم (sm81)
لینک لاتاری بدین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه قرار باشه 3 شنبه بدن نمیگفتن تاخیر.. رفت برا هفته بعد
هفته بعد میشه یه هفته قبل محرم خیطه
چه شعری داره(sm178)
اخه خیلی ضایعست برای یک روز اینهمه سر و صدا کنن(sm54)
شعر مسلخ واقعا فوق العاده ست لحن محسن هم مخصوصا اون اخراش دیگه حال ادم دگرگون میکنه مخصوصا اون خش صداش(sm50)
کاش تنظیم اصلیش می امد(sm178)
ها وولا..دی دِی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز تماس گرفتن با من برای ارسال البوم گفت امادست و ۶ شهریور ارسال میشه(sm77)