ممه هایت را برای گریه کردن دوس دارم...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
بابا اونجوری نگاه نکنید این پست غمگینه...
.اون ممش هم واسه اینه ک وسط گریه گلوم خشک شد یه قلوپ شیر بخورم تر شه... تازشم به 85 ک نمیشه نه گفت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ممه هایت را برای گریه کردن دوس دارم...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
بابا اونجوری نگاه نکنید این پست غمگینه...
.اون ممش هم واسه اینه ک وسط گریه گلوم خشک شد یه قلوپ شیر بخورم تر شه... تازشم به 85 ک نمیشه نه گفت ...
3روزه بیدارم مجتبی...روزی 45دقیقه خوابیدم خوابم پریده :| چشام داره پاره میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از این دخترا هنگام کار کردن با دستگاه عابر بانک
همچین قیافه میگیرن و لِفتش میدن که انگار دارن سایته بانک مرکزی پنتاگون آمریکا رو هک میکنن !!!
.
.
.
.
شارژ ایرانسلتو بخر بروووو بابا!!!
کار داریم !
که لای سینه های تو بی هوا گریه شوم...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابــــــــــــر...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته ها1نقل قول:
نوشته اصلی توسط aidin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm78)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واته دادا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تا زندگی حواسش نیست،
یکم ما اونو بکنیم..
تعطیلات خوبی داشته باشید.
ﻓﻴﻠﻤﻬﺎﻯ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺳﺎﺧﺖ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﻯ ﻃﺮﺡ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ
ﺟﻤﻌﻴﺖ :
-1 ﻣﻦ ﺗﺮﺍﻧﻪ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺋﻴﺪﻩ ﺍﻡ
-2 ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﻱ ﻧﺎﺩﺭ ﺍﺯ ﺳﻴﻤﻴﻦ
-3 ﻫﻴﺲ ﺩﺧﺘﺮ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺷﻮ,ﻓﺮﻳﺎﺩ ﻧﺰﻥ
-4 ﺯﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﺎ ﮐﻔﺶ ﮐﺘﺎﻧﻲ
-5 ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﻯ ﺩﺭ ﻭﻗﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ
-6 ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﻱ ﺍﻟﻲ
-7ﺩﻭ ﻗﻠﻮﻫﺎ
-8 ﺩﻳﺸﺐ ﺑﺎﺑﺎﺕ ﺯﺍﺋﻴﺪ ﺁﻳﺪﺍ
بچه ها یکم مدارا کنید (sm59)
پست ها همشون شدن حرف های +25 لطفا بصورت ا ی ن ط و ر ی بنویسید حداقل گوگل لینک نده و زرتی سایت ف ی ل ت ر بشه !
یه جوری یک در میون یکی دو تا جمله مسول سایت پیوند ها پسندانه هم بزارید خوشش بیا از تاپیک و سایت (sm2)
تصویر که نداریم ، اما مشخصه جواب کوبنده ای به نوید دادی دادا ، نوید کوبیده (sm70)نقل قول:
ارور...نقل قول:
خوبی؟ (sm134) مجتبی کمرنگت کرده دلم برات تنگ شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت زیر هر پست اومدی شخصا تشکر کردی ، شعلشو میکشم پایین ، وگرنه همینه تازه بدتر هم میکنیم (sm70)
ﺗﺮﻛﻪ ﻳﺒﻮﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ، ﻣﻴﺮﻩ ﺩﻛﺘﺮ . ﺩﻛﺘﺮ ﻳﻚ ﻧﺴﺨﻪ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﻲﻧﻮﻳﺴﻪ
ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻪ : ﺍﻳﻦ ﻗﺮﺻﻬﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﺭﻱ، ﺍﻳﻦ ﺷﻴﺎﻑ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﻌﻤﺎﻝ
ﻣﻴﻜﻨﻲ . ﺗﺮﻛﻪ ﻣﻴﮕﻪ : ﺁﻗﺎﻱ ﺩﻛﺘﺮ ﺍﺳﺘﻌﻤﺎﻝ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻲ؟ ﺩﻛﺘﺮﻩ
ﺑﻬﺶ ﻣﻴﮕﻪ : ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻪ ﺟﻮﺭﻱ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺖ ﺑﺮﺳﻮﻧﻲ . ﺗﺮﻛﻪ ﻣﻴﮕﻪ:
ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻲ؟ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺨﻮﺭﻣﺶ !؟ ﺩﻛﺘﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ: ﺑﺒﻴﻦ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ! ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻪ
ﺟﻮﺭﻱ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺖ ﺑﺮﺳﻮﻧﻲ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺩﻫﻦ . ﺗﺮﻛﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﻳﻌﻨﻲ ﺍﺯ
ﮔﻮﺷﻢ؟ ...! ﺩﻛﺘﺮﻩ ﺣﻮﺻﻠﺶ ﺳﺮ ﻣﻴﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﻣﻴﮕﻪ : ﺑﺎﺑﺎﺟﻮﻥ ﺑﺎﻳﺪ
ﺑﻜﻨﻴﺶ ﺗﻮ ﻛﻮﻧﺖ ! ﺗﺮﻛﻪ ﻫﻢ ﻣﻴﮕﻪ : ﺑﺒﻴﻦ ﺍﻗﺎﻱ ﺩﻛﺘﺮ ﺧﻮﺩﺕ ﺷﻮﺧﻲ ﺭﻭ
ﺷﺮﻭﻉ ﻛﺮﺩﻱﻫﺎ، ﻣﻨﻢ ﻛﻴﺮﻡ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺖ!
(sm59) سرت نیومده بدونی چی میگم... از فعالیتت مشخصه شبا تخت میخوابی... خوش بحالت (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) .... و کار از هدایت گذشته است.... این ها حشرین من رفتم.... (sm155)(sm26)نقل قول:
(sm70)
(sm25)نقل قول:
نقل قول:
دیگه باید میدونو خالی کنم بسپرمش به جوونا (sm70)
خودم این چند روزو وقت نمیکنم دادا ، تو مغازه هستم سرم شلوغه.
فیس بوق وقتگیر و مشتری پرون میباشد (sm50)
جوون فعالیه کارش حرف نداره (sm127)نقل قول:
کارت چیه؟
بلی بلی (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
از صبح که بیدار میشم سرکارم تا آخر شب ، اصن حالی میمونه که بیدار بمونم نامرد
تازه خونه هم خواهر زادم تا خود صبح گریه میکنه ، نمیزاره بخوابیم
الانم خوابم میاد
عاقا من خوابم میاد (sm128)
کوبیده شدم آقو (sm120)نقل قول:
پوشاک بانوان دادا ، لباس دوز دخترانتان را به ما بسپارید (sm70)نقل قول:
من شخصا چاکرتم ....نقل قول:
میدون بدون شما اصن صفا نداره بوخودا
خدا ببخشه بهتون (sm127)نقل قول:
7:15 تا 8:02 خوابم برد و بس... (sm25)
تو اتوبان داشتم لایی میکشیدم یه زانتیا اومد کنارم گفت:داری لایی میکشی؟گفتم نه دارم واست عربی میرقصم.
.
.
.
.
.
.
.
.
. گفت : کنترل نامحسوسم بزن بغل شاباشتو بدم! :|
اینایی که توی فیس بوک باهاشون چت میکنی و هی چپ و راست میگن :
به ما نمیخوری رو اذیت نکنید !!!
اینا از اون دسته آدمان که واسه یه ساندیس 2 واحد خون میدن!
از لقمان پرسیدم ادب از که آموختی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هنوز هندزفری تو گوششه صدامو نشنیده جواب بده خبر میدم
به به (sm2) این "اصغر" اشاره ی نزدیکی به تو نیستش؟ (sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺗﻮ ﺭﺍﻫﺮﻭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﺑﻪ ﯼ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﺰﻭﻩ ﻫﺎﺵ ﺭﯾﺨﺖ ﺯﻣﯿﻦ !
ﯾﻬﻮ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻒ : ﻫﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﻣﮕﻪ ﮐﻮﺭﯼ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﮐﺠﺎﺱ ؟
ﻣﻠﺖ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﻫﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ
ﻗﺒﻼ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﯿﺸﺪﻥ !:/
مخلصمنقل قول:
فدایی داری مجتبی (sm127)
خیلی بچه باحالی هستی ، هر وقت خواستی بگ. نویدو در اختیارت بزاریم خستگیت در بره (sm70)
البته منظورم اینه که بیاد یکم مشت و مالت بده ها ، تسبیح یادت باشه (sm70)
مجتبی (sm127)
نوید (sm127)
زانتیا سفید و نقره ای توی جاده میبینم مودب میشم تا مطمعن شم خودیه (sm3)نقل قول:
ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮﯼ ﮐﺎﻓﻪ ﺗﺮﯾﺎ ﮐﺎﭘﻮﭼﯿﻨﻮ
ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ،
ﭘﺴﺮﯼ ﺍﻭﻣﺪ ﯾﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﺗﺎﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ
ﺭﻭﯼ ﻣﯿﺰﺵ
ﻭ ﺭﻓﺖ !
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﮐﻠﻨﺠﺎﺭ ﺭﻓﺖ
ﮐﻪ ﮐﺎﻏﺬﻭ
ﺑﺮﺩﺍﺭﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ ؛ ﺁﺧﺮ ﺍﻭﻥ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ
ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻻﯼ
ﺩﻓﺘﺮﺵ .
ﺷﺐ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻗﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺩش ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺁﯾﺎ ﺍﯾﻦ
ﭘﺴﺮ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ
ﺁﻏﺎﺯ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﺷﺎﯾﺪ
ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ? ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ
ﺩﻝ ﺑﻪ ﺩﺭﯾﺎ ﺯﺩ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻝ
ﺗﻌﺠﺐ ﺩﯾﺪ
ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺎ ﺧﻂ ﺯﯾﺒﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ
ﺷﺪﻩ :
ﮐﺎﭘﻮﭼﯿﻨﻮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻧﯽ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻥ ﺑﺰﻏﺎﻟـــــــــــﻪ :|
از کــون خلیفه میبخشی؟ (sm2)نقل قول:
تو که راست میگی... (sm59)
خودت (sm127)
و خودش (sm127) (sm59)
بذل و بخشش صابر یا کـون من؟ (sm2)(sm59)نقل قول: