من بر عکس همه پشت خنده هام غمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برعکس منی شادی و غمگين ميزنی
الان مياد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من بر عکس همه پشت خنده هام غمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برعکس منی شادی و غمگين ميزنی
الان مياد(sm2)
يکمی دير زدی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش نکن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم بده کاری کنم جوری بهم عادت کنی که زیر چتر گریه هام احساس امنیت کنی
يادم بده کاری کنم بی وقفه با من سر کنینقل قول:
من شعر بنويسم برات تو شعرامو از بر کنی (sm127)
تقلب(sm59)
يوسفم بستم دگر بار سفر ، يوسفم کنعان نميخواهم دگر
بر ذليخايی دگر دل دلده ام ، از هوای عشق تو افتاده ام
من بی تو چیزی نیستم ، من بی تو اصلا نیستم
شاید کسی که عمریه ، دنبالشی من نیستم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ببخش که ندیده میگرفتم ، التماس اون نگاه نگرونو
منو ببخش که گرفتم ، جای دست عاشق تو
وقتی که من عاشق می شم
دنیا برام رنگ دیگه س
صبح خروس خونش برام
انگار یه آهنگ دیگه س
سلام ای کهنه عشق من ، که یاد تو چه پا بر جاست
سلام بر روی ماه تو ، عزیز دل سلام از ماست
تک و تنهايی و با پای پياده
متأسفم برات ای دل ساده
هر روز یک کوزه رو میشکست از تیکه هاش دل می ساختنقل قول:
از تیکه تیکه ی قلبم هی کوزه ساخت اما
هی هرشب واسه من تنها از خون و خاک گل می ساخت(sm81)
تو رو تو حول و ولا تنها گذاشتننقل قول:
اونا که لياقت عشق و نداشتن
با (sm174)نقل قول:
نه دنیا از سرم خیلی زیادی بود
نه پیشونی نوشتم بود کم باشم
به هر تقدیر شکلک در نیاوردم
فقط میخواستم شکل خودم باشم
می خوام برم به خونه به جايی كه صفا هس
تو گوشه و كنارش يه عالمه وفا هس
توی نگاه مادر يه عالمه دعا هس
اگه تنها بمونی يه دنيا تكيه گاه هس
سرم چندتا کتاب ِ رنگ و رو رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بالون با طناب ِ از گلو پاره
هدف رفتن به خونه س پياده يا سواره
خستگی تو جاده ها ديگه معنی نداره
همه دوريم می دونم ، دور از گهواره هامون
الهی من بميرم واسه درد دلامون
نه پای درد دل ِ هرکی رسید نشستنقل قول:
نه سفره ی دلشو پیش ِ کسی وا کرد
دعای خير مادر باشه پشت وپناهم
بگم عزيزترينه نه با حرف ، با نگاهم
میپرم از خواب شیو لباسمو تن میکنمنقل قول:
چراغو روشن میکنم خونه رو پرسه میزنم
تا خود صبح با خودم همش کلنجار میرم
تا بلکه خوابم نبره نیای به خواب دیدنم
من چه بودم نقش باطل قايقي گم کرده ساحل
با هزاران زخم بر دل از عزيزان يا نگاري
بي نياز از هر نيازي بي خبر از حيله سازي
یار قشنگ دلم بیا که تنگ دلم تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلمنقل قول:
ميخوام تو رو ببينم
نه يک بار نه صد بار به تعداد نفسهام
براي ديدن تو نه يک چشم نه صد چشم همه چشما رو ميخوام
من ، بی تو چیزی نیستم جُز چندتا اَبر بی قرارنقل قول:
من ، بی تو چیزی نیستم جُز آه جُز گرد و غبار
روز نو ارزوني تو
رخت و بخت و تخت تازه
دست تو هنوز ميتونه روزگاري نو بسازه
هر روز پاییزه هر هفته پاییزه هر ماه پاییزه هر سال پاییزهنقل قول:
پنهونم از چشمات ماه پس ابرم من کاسه ی صبرم این کاسه لبریزه !!
(sm120)باور کن خیلی وقته پلی نشدهنقل قول:
همه از جنس بهارن
نگو قحط نور اينجا
عاشقامون خود نورن
براي دلتنگي تو همشون سنگ صبورن
نه دنیا از سرم خیلی زیادی بودنقل قول:
نه پیشونی نوشتم بود کم باشم
منم، هنوز از محسن بعد پارو چیزی رو به جز پارو پلی نکردم (sm54)نقل قول:
من می خوام مثل تو باشم ، چه باید کرد
می خوام از خودم رها شم ، چه باید کرد
دو دانگه پیرهنم را دو پاره از کفنم رانقل قول:
به این دو چشم بدوزید
سپس ملال تنم را دو بال پر زدنم را
در این کفن بگذارید
(sm27)
ده به ده پرچم خشم است که بر ميخيزد
مزرعه زرد و چپر سبز و بيابان سرخ است
هنوز در کف پاروییم:))نقل قول:
من تا هر شب ابی و هایده و معین گوش ندم خوابم نمیبره... با صدای 1% پلی میکنم تا خوابم ببره... صبم که بیدار میشم هر آهنگی در حال پخش باشه میشه آهنگ روزمنقل قول:
آهنگ امروز:
لحظه در لحظه عذابــِ لحظه های منـِ بی تو... تجربه کردن مرگـِ زندگی کردنـِ بی تو...(sm50)
تو ای بــــــــــال و پر من رفیـــــق سفر من... میمیرم اگه ســــــــایه ـت نباشه رو سر من...نقل قول:
تو ای خودِ خودِ عشق که بی تو نفسم نیست... کجا تو خونه داری که هرجا میرسم نیست...
توئی عاشق تر از عشق تـــوئی شعر مجسـم تو بــاغ قصه از تـــو سحر گل کـــرده شبنـــم
تو چشمهات خوابِ مخمل شرابِ نابِ شیــراز هـــزار میخونـــه آغاز هـــزار و یــکشب راز
زندگی آی زندگی یه بار امون ـم بده... خنده چه شکلی شده یه بار نشون ـم بده...
هی تو عشق منی هی تو عشق منی نری دلمو بشکنی هی عشق مهربون نری میمیرم پیشم بمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی تونم سر بزارم روی شونه ی کسی...
وقتشه از راه برسی،وقتشه از راه برسی...