نع (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نع (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم سمفونیکرو بگوشم بکپم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بای شوشول طلا (sm19)
اوکی یه لینک زدم به تگرامت قبل خواب گوش بده درد و بلا ازت دور میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بای (sm2)
تو یکی بهتره حرف نزنی فیلم خارجی زیاد نمیبینم بعدشم قرار نیست که همه رو بشناسم (sm120)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رفیق دارم پمپ بنزین دارن... خواهر بزرگش که ازدواج کرده کوچیکه فکر کنم 6 7 سالشه... آستین بالا بزنم واست؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm28)
خب با نام خدا
کرکره بالا!
چندوقتیه کمتر میام گفتم امروز بیام حداقل کرکره بدم بالا یه نقشی ایفا کرده باشم!
از پیمان و Mavi (اسمشو نمیدونم) هم تشکر میکنم که صبر کردن من آغاز کنم !